Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Cum sa scot din tara pe fiul meu,tatal copilului,fostul concubin nu imi semneaza procura.

13-06-2014
Vizitator
Buna ziua,va rog,am nevoie de informatii: Acum 7 ani s-a nascut fiul meu in Italia in urma unui concubinaj de 3 ani. Cand fiul meu avea 3 ani l-am dus la mama in tara pana la varsta de 6 ani.
Eu lucrez in Italia,unde sunt rezidenta impreuna cu fiul meu care in septembrie va face clasa a 2-a in Italia.
Din pacate l-am dus acum 5 zile in tara in vacanta la mama,cu pasaportul expirat,acum tatal nu vrea sa imi semneze procura sa ii fac pasaportul si sa il pot scoate din nou din tara.
Anul trecut l-am dat in judecata pe fostul concubin(tatal fiului meu), dar nu am obtinut decat stabilirea domiciliului minorului,judecatorul mi-a respins cererea obtinerii exercitarii integrale a autoritatii parintesti.
Mentionez ca in cei 7 ani,fostul nu m-a ajutat deloc la cresterea copilului,din contra il intretineam eu, si in ultimii 4 ani a trebuit sa il platesc de fiecare data cand imi semna procura. Doar ca anul trecut mi-a cerut o suma prea mare pentru posibilitatile mele asa ca l-am dat in judecata,judecatorul a stabilit domiciliul fiului meu la mine,desi nu era nevoie si a obligat tatal la platirea unei pensi alimentare de 150 ron.
Ce ma sfatuiti sa fac,cum pot face pasaportul fiului meu si sa il scot din tara fara acordul tatalui?
Va rog mult,am nevoie de ajutor,va multumesc mult.
Răspunde
 16-06-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Există posibilitatea suplinirii acordului prin hotărâre judecătorească, dacă ieșirea din țară este în interesul superior al minorului.

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.