Forum avocaţi > Civil

Minciuna Firma de constructii.

04-07-2024
Vizitator
Buna ziua,

eu locuiesc in germania si de 2 ani construiesc o casa in Romania, pana acum am facut totul cu firme autorizate de la fundatie pana la constructia in rosu, interioare etc. Prin fratele unui prieten am aflat de cineva care facea fatade. A venit un baiat de 26 de ani parea foarte bun eu ma pricep la constructii destul de bine si abiatul parea foarte informat si chiar serios.
Mi-a spus ca are firma, si ca sotia nu imi poate face factura pentru ca este plecata si ea se ocupa de astea, si sa dau doar un avans pentru schela (pe care el o inchiriaza). Eu l-am crezut avea masina lipita cu advertising cu izolari/fatade numar de telefon dar fara SRL pe ea.

Am fost acasa atata timp cat el a pus polistirenul pentru ca am instalat camerele pe casa. I-am spus de mai multe ori sa infolieze bine geamurile si usile si daca cumva se mrudaresc sa le spele cu o solutie cumparata de noi pusa la indemana. Cand a dat folia jos a murdarit toate geamurile cu alb pentru ca inca nu era uscata decorativa. Si in loc sa foloseasca solutia cumparata de noi a folosit diluant pe rolourile si geamurile noastre antracit. Am plecat de urgenta in romania si i-am spus ca trebuie sa imi plateasca daunele sa mearga la asigurarea lui pentru ca numai usa de la intrare masiva antracit a fost 4.000 de Euro. A spus ca nu are firma si ca isi vrea bani altfel da fatada jos. I-am spus ca nu ii dau cei 6.000 de Euro pentru ca am paguba de 12.000. Am mai vorbit la telefon unde m-a intrebat daca ii dau bani pe lucrare si am spus ca nu. Acum am aflat ca a facut plagere la politie si intre timp si-a facut PFA si m-a inregsitrat cand vorbeam la telefon fara sa imi ceara acordul.

Ce trebuie sa fac acum?
Răspunde
 11-07-2024

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
În ceea ce privește dosarul penal, va trebui să vă asigurați o apărare eficientă, pentru a vă demonstra nevinovăția.

Dvs ați formulat plângere penală împotriva dansului, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.