Forum avocaţi > Civil

Speta in domeniu muncii

08-07-2024

Buna ziua,
sunt angajat la o companie multinationala. Am un lider de care am impresia ca ma desconsidera. El tot acuza ca am pobleme de socializare si de comunicare cand de fapt nu este asa si pentru asta nu imi acorda sarcini si imi tot cerea sa merg la un psiholog ca imi va fi greu la serviciu. De cand sunt la el nu s-a plans nimeni la el daca m-am rastit la careva sau am avut vreo problema cu careva ca ma deranjeaza. La ultima evaluare imi pune intrebari legate de viata mea personala daca ies cu cunostiinte in oras , mi-a cerut sa las jocuriile video acasa si sa ies cu cunostiinte. Mentionez ca am fost si la psiholog asa ca sa nu zica ca nu ii urmez sfatul dupa care imi spune ca mersul meu la pshiholog nu are legatura cu sarcinile. Cu alte cuvinte pare ca nu stie ce vrea.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.