Forum avocaţi > Civil

Proces succesiune

26-07-2024
Vizitator
Bună ziua.Parintii mei au deschis proces de succesiune după bunici pe casa unde locuiesc de 50 de ani. Menționez cum că această casă unde locuiesc este alcătuită din corpul de casă unde locuiesc părinții mei și încă un corp de casă, despărțit de un gang, unde mai sunt două apartamente locuite de către verișorii mei.
Mai menționez că prin procesul deschis de către părinții mei se va face și ieșirea din indiviziune față de celelalte două părți. Pentru că nu s-a ajuns la o înțelegere între moștenitori părinții mei au deschis procesul. Problema este că unul dintre verișori,unul dintre moștenitori, a împuternicit pe soacra lui pt a-l reprezenta în toată această situație pt ca el nu prea înțelege lucrurile acestea. Acum această femeie în plin proces de succesiune și ieșirea din indiviziune îi terorizează pe părinții mei spunându-le ba ca le ia casa ,ba ca nu îi mai lasă în podul de deasupra corpului de casa unde locuiesc.Mai nou a început să spargă întreg zid din podul respectiv,a dărâmat până și gardul dintre noi și vecinul,gard construit de tatăl meu cu foarte mulți ani în urmă,fără să întrebe pe nimeni. Toate aceste lucruri le face în fiecare zi (si nu repară nimic) și eu știu că în timpul unui proces de ieșire din indiviziune și de succesiune cele trei părți au 33 la sută cu părți comune ce pot fi folosite în cazul ăsta să zicem podul de către toți trei moștenitori Și că în timpul acestui proces nu are voie nici o parte să modifice sub nicio formă ceea ce este acolo asta până când se va da sentința. S-au făcut multe sesizări la poliție din cauza multor scandaluri deoarece această femeie face ce o duce capul și ce vrea ea acolo nimeni nu oprește nici măcar poliția, avocata părinților mei singurul sfat care îl dă este să meargă la poliție și eu stau și mă întreb cum se poate face ceva pentru a o opri din demolări și distrugeri.Parintii mei vor doar să și pună pe nume partea lor și să se termine procesul. Există ceva ce pot face unde se pot duce pentru a opri pe această doamnă între ghilimele să stea liniștită să nu-i mai terorizeze până se termină procesul și rămâne fiecare cu ce i se cuvine?Multumesc
Răspunde
 30-07-2024

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Părinții dvs ar trebui sa formuleze o plângere penală împotriva soacrei varului, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-08-2024
Vizitator
Mulțumesc pt răspuns
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.