Forum avocaţi > Civil

Obtinerea custodiei copilului de catre mama

18-06-2014

buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o problema .locuiesc impreuna cu tatal copilului meu in casa mamei sale .din pacate nu ne mai intelegem si as vrea sa plec impreuna cu copilul si sa obtin custodia lui exclusiva.mentionez ca tatal consuma bauturi alcoolice si are un cazier cu 3 suspendari a permisului de conducere pt ca a fost gasit beat la volan.
ma pot folosi de cazierul lui in instanta?
Răspunde
 21-06-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua, da va puteti folosi de acel cazier in instanta, dar nu cred ca numai cu acela veti putea obtine o autoritate parinteasca exclusiva. Mai trebuie si alte probe; cu un avocat priceput probabil ca veti putea obtine.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
sunt cazuri extreme in care se poate obtine custodia exclusiva, eu nu cred ca reusiti, deoarece nu i se aduce cu nimic atingere copilului...nu il bate, nu sare la copil cu cutitul in criza de nebunie...

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-07-2014

Buna ziua va multumesc pentru raspuns,dar as vrea sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a pleca impreuna cu copilul deoarece nu vrea sa mi l dea si eu nici nu ma gandesc sa plec fara copil .
Răspunde
 04-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
daca sunteti abuzata si maltratata mai ales de fata cu minorul, daca si minorul este supus la agresiuni, atunci puteti sa va adresati protectiei minorului, aceasta urmand sa va sustina intr-un proces de incredintare. actele eliberate fiind probe bune pt dvs.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.