Forum avocaţi > Civil

Apel pentru partaj si recuperare creante

27-08-2024
Vizitator
Buna ziua.Am avut un proces cu fosta sotie pentru partaj si recuperare bani pe care i-am investit in niste anexe pe care le-am construit pe proprietatea ei.S-a terminat FONDUL,si pentru ca eu nu am cerut un anumit procent din valoarea anexelor si al obiectelor ce le-am achizitionat impreuna,instanta a hotarat ca pot primi 50% din valoarea obiectelor si 50% din valoarea investitiilor.Daca fac apel pot cere la apel ca sa primesc 90% ?Multumesc.
Răspunde
 27-08-2024

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Depinde de cum ați formulst cererea și de susținerile și apărările pe care le-ați făcut în cauză.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-08-2024
Vizitator
Buna dimineața.Eu am cerut ca fosta sotie să îmi dea 30.000 lei ,suma investita în anexe și 5000 lei contravaloarea obiectelor cumpărate în timpul căsniciei și rămase la ea.Am arătat că numai eu primeam pensie.Ea încă nu.Instanta a apreciat că anexele valorează doar 20.000 lei.A apreciat și că fosta sotie a contribuit la edificarea lor deoarece s-au folosit și multe materiale care erau în posesia acesteia.Tot instanta spune că pentru că nici una dintre părți nu a cerut un anumit procent ,consideră că fiecare parte are dreptul la 50 % din valoarea anexelor și a obiectelor.Deci daca vreau sa fac apel și să cer ca eu sa primesc 90% ,mi seva aproba cererea? Mulțumesc.
Răspunde
 28-08-2024

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Cred că instanța menționează că nu a fost cerută o contribuție mai mare la edificarea acelor anexe și la dobândirea bunurilor comune. Faceți apel și susțineți faptul că instanța a greșit când a considerat că este egală contribuția. Însă, dacă solicitările din fond nu coincid cu cele din apel se va considera că faceți cereri noi în apel. Depinde ce ați scris exact la fond, iar un răspuns clar nu îl puteți obține fără studierea actelor. Apelați la avocat.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-08-2024
Vizitator
Buna seara. Mulțumesc mult pentru răspunsuri.Asa o să fac.
Răspunde
 29-08-2024

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dacă nu ați solicitat pe fond atribuirea unei cote majoritare, nu puteți solicita în calea de atac acest lucru.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-08-2024
Vizitator
Buna seara.Nu am solicitat la fond să mi se de-a un anumit procent.Deci nu mai fac apel degeaba.Va mulțumesc .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.