Buna, Bunicul a murit in 1951 si a fost singurul care a lucrat dintr-o familie cu 5 copii. In 1985 moare si bunica (nu a lucrat niciodata). Dupa aceasta s-a eliberat un certificat de mostenitor care cuprindea, ca mostenire, un imobil cu 3 camere.In procesul de iesire indiviziune, in Sentinta, apar in loc de 3 camere, 7 camere. La decesul lui Bunicu era un imobil inceput, la rosu. Cei care au terminat constructia si l-au facut locuibil, au fost parintii mei( in curte exista casa veche si casa noua).Exista la dosar o declaratie a unuj martor Este normal ca acest imobil, cel nou, sa fie impartit cu ceilalti mostenitori( parintii mei au fost cei care au platit taxe si impozite de 70 ani? Va multumesc Va rog sa ma ajutati cu un sfat, sunt un om disperat Buna, Bunicul a murit in 1951 si a fost singurul care a lucrat dintr-o familie cu 5 copii. In 1985 moare si bunica (nu a lucrat niciodata). Dupa aceasta s-a eliberat un certificat de mostenitor care cuprindea, ca mostenire, un imobil cu 3 camere.In procesul de iesire indiviziune, in Sentinta, apar in loc de 3 camere, 7 camere. La decesul lui Bunicu era un imobil inceput, la rosu. Cei care au terminat constructia si l-au facut locuibil, au fost parintii mei( in curte exista casa veche si casa noua).Exista la dosar o declaratie a unuj martor Este normal ca acest imobil, cel nou, sa fie impartit cu ceilalti mostenitori( parintii mei au fost cei care au platit taxe si impozite de 70 ani? Va multumesc Va rog sa ma ajutati cu un sfat, sunt un om disperat |
|