Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Bună ziua.Vecinul meu nu dorește să își repare spatele casei lui care este la mine în curte.

28-10-2024
Vizitator
Bună ziua.Am și eu o întrebare , dacă mă poate îndruma cineva.Tot am auzit de la multe persoane ca vecinul nu îi lasă să își repare spatele casei , pur și simplu nu pot înțelege????atâta răutate sau cum se poate numi.
Ei bine, la mine este tocmai invers, mă rog de vecinul meu să își facă spatele casei pentru ca este într-un stadiu de groază, pur și simplu îi cade tencuiala la mine în curte .Stie cineva ce este de făcut în cazul acesta? Exista ceva lege care îl obligă să își renoveze spatele casei? Mulțumesc
Răspunde
 03-11-2024
Vizitator
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu chiar mă înșela și căuta să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și face oamenii fericiți în relațiile lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să mărturisesc pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și este, de asemenea, perfect în
1 Vraja de IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
3 FRUCLE PANTECULUI
PROMOVARE 4 VRAJI
5 PROTECȚIA VRAJILOR
6 Vraja de afaceri
7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță
Răspunde
 03-11-2024

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dana a scris pe 28-10-2024:
Bună ziua.Am și eu o întrebare , dacă mă poate îndruma cineva.Tot am auzit de la multe persoane ca vecinul nu îi lasă să își repare spatele casei , pur și simplu nu pot înțelege????atâta răutate sau cum se poate numi.
Ei bine, la mine este tocmai invers, mă rog de vecinul meu să își facă spatele casei pentru ca este într-un stadiu de groază, pur și simplu îi cade tencuiala la mine în curte .Stie cineva ce este de făcut în cazul acesta? Exista ceva lege care îl obligă să își renoveze spatele casei? Mulțumesc

Va trebui să îi trimiteți o notificare vecinului prin care să îi puneți în vedere să efectueze reparația, în caz contrar va trebui să vă adresați instanței.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.