Forum avocaţi > Civil

Succesiune bunuri in Romania pentru o persoana decedata in Canada

02-11-2024
Vizitator
Buna ziua,
Tatal meu a decedat la Montreal in 2020. Era rezident permanent (nu avea cetatenie canadiana) din 2009. Mama inca este in viata si locuieste la Montreal. Vreau sa fac succesiunea dupa tatal meu pentru un ha teren la Gradistea/Olt si transfer concesiune loc de veci care este la Bucuresti. Va rog sa-mi suneti unde se face succesiunea ? la Bucuresti sau la Slatina /Olt. Actele pe care am sint : tata - certificat de deces transcris in Romania, la Bucuresti, mama - act cedare succesiune si documentele terenului si al locului de veci. Va rog sa-mi spuneti de ce acte as mai avea nevoie sa obtin din Canada pentru aceasta succesiune. Pina acum nu am gasit un notar care sa faca acest gen de succesiune. Se pare ca este complicat si as vrea sa inteleg unde este problema. Va multumesc anticipat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.