Numele meu este Gorgan Cristina, provin dintr-o familie cu trei copii, intre mine si fratii mei fiind diferente mari de varsta , 13 ani intre mine si fratele cel mic. Acesta din urma a ramas impreuna cu parintii mei in casa cumparata de parinti in anul 2000. La imbunatatirile casei , pentru ai ajuta pe parintii mei au participat si sotul meu si cumnatul. In octombrie 2013, mergand intr-o vizita la parinti sotul si cei doi copii ai mei, a fost dat afara din curte de fratele meu, avertizandu-ne ca noi nu mai avem ce cauta acolo. In data de 28 aprilie tatal meu a decedat. Fratele a tinut ascuns faptul ca tatal meu a avut probleme de sanatate in ultima perioada a vietii. Dupa doua saptamani de la decesul tatalui, i-am cerut mamei sa mergem sa facem succesiunea de mostenire, aceasta a refuzat dezvaluindu-mi ca imobilul cu teren aferent cu anexe, l-au vandut viitorilor socrii ai fratelui meu, deoarece parintii au luat credit bancar pe care nu l-au mai putut rambursa, fiind amenintati de banca cu executarea silita. Doresc sa mentionez ca banii luati din banca nu s-au folosit pentru imbunatatirea casei ci s-a cumparat o masina fratelui meu.Am scos de la cartea funciara actele si intr-adevar s-a facut un contract de vanzare-cumparare intre parintii mei si viitorii socri ai fratelui, parintii nerezervandu-si nici macar dreptul de uzufruct.Suma de 10000 de euro nu este o valoare reala a casei , aceasta fiind mult mai mare. Atat fratele, parintii cat si cei care au cumparat casa au avut cunostinta de existenta mea si a surorii mele dar toate aceste lucruri s-au facut in secret, pentru al favoriza doar pe fratele meu care isi are sediul P.F.A. -ului la acea adresa. Actele pe care eu le-am scos de la cartea funciara nu au semnaturile vanzatorilor si a cumparatorilor ci numai parafa notarului. Vreau sa stiu daca am vreo sansa sa atac acest contract si sa obtin dreptul meu de succesiune? |
|