Forum avocaţi > Civil

Oprit si jignit de politist fara motiv

18-01-2025
Vizitator
am 15 ani si am fost oprit de un politist fara motiv. Acesta nu s-a legitimat, mi-a cerut buletinul, i l-am dat, apoi m-a intrebat pe un ton sarcastic "ce ai fumat?" la care eu i-am raspuns "eu nu fumez nimic. Si nu va mai raspund la lte intrebari fara un parinte de fata". el mi-a raspuns "Ia auzi, domnu' avocat, bai mucea, de ma ridic din masina mai vezi tu ce parinte chemi", apoi am spus "Si dumneavoastra cine sunteti? nu v-ati legitimat" el a inchis geamul masinii si a plecat, i-am facut apoi poza la placuta de inmatriculare. Fratele meu a fost cu mine, in masina mai era un politist care doar a ras cand colegul lui m-a facut "mucea".

Ar trebui sa imi fac griji? mi-au facut poza si mie si fratelui meu la buletin.

Stiu ca e o mare prostie ca le-am dat buletinul fara ca acestia sa se legitimeza dar m-am panicat.
Răspunde
 19-01-2025

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ați procedat corect și curajos în condițiile date. Sfatul meu este să spuneți părinților despre înâmplare pentru ca aceștia să facă o plângere/sesizare la superiorii polițiștilor.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-01-2025

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Anonim a scris pe 18-01-2025:
am 15 ani si am fost oprit de un politist fara motiv. Acesta nu s-a legitimat, mi-a cerut buletinul, i l-am dat, apoi m-a intrebat pe un ton sarcastic "ce ai fumat?" la care eu i-am raspuns "eu nu fumez nimic. Si nu va mai raspund la lte intrebari fara un parinte de fata". el mi-a raspuns "Ia auzi, domnu' avocat, bai mucea, de ma ridic din masina mai vezi tu ce parinte chemi", apoi am spus "Si dumneavoastra cine sunteti? nu v-ati legitimat" el a inchis geamul masinii si a plecat, i-am facut apoi poza la placuta de inmatriculare. Fratele meu a fost cu mine, in masina mai era un politist care doar a ras cand colegul lui m-a facut "mucea".

Ar trebui sa imi fac griji? mi-au facut poza si mie si fratelui meu la buletin.

Stiu ca e o mare prostie ca le-am dat buletinul fara ca acestia sa se legitimeza dar m-am panicat.

Mergeți la poliție cu unul dintre părinți și formulați o plângere împotriva acelui polițist.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.