Forum avocaţi > Civil

Sesizari repetate

24-02-2025
Vizitator
Buna ziua!
Vecinul de la etajul inferior face reclamatii pentru deranjarea linistii publice. Mentionez ca avem un copil de 2 ani care danseaza, alearga, se joaca cu jucariile. Eu dau cu aspiratorul si ii fac aerosoli. Am mentionat acestea deoarece sunt singurele care se aud in casa noatra. Reclamatiile dansului sunt regulate, ori saptamanal ori la 2 zile. Intr-o saptamana am fost chemati la sectia de politie de 3 ori. Suna la 112 si vin 2-3 agenti, ridicand din umeri. Copilul plange cand agentii bat la usa sau ii poftim in casa. mentionez ca acestia ne bat la usa la 9.30 seara, la 6 seara...nu suntem in perioada de liniste. Iar zgomotul nu este continuu sau tare incat sa necesite interventia politiei. Cei de la sectie ridica din umeri. Suntem deranjati ca trebuie sa ne tot prezentam la sectia de politie sa ne ia aceeasi declaratie iar si iar care sa raspunda la aceeasi reclamatie.
Am intrebat agentii ce putem face, dansii ne-au spus sa mai strangem reclamatii si vedem ce putem face dupa aceea, dar nu ne-au spus un numar sau un termen.
am intrebat daca se poate rezolva ceva daca angajam un avocat, dansii au spus ca nu. Va fi aceeasi situatia. Pana cand reclamantul nu se va opri din proprie initiativa. Ca isi exercita dreptul de cetatean. Eu ce drept am in acesta situatie?
Va rog sa ma ajuntati cu un sfat. Suntem dispusi sa angajam un avocat sa ne reprezinte pentrui rezolvarea acestei situatii.
Multumesc!
Răspunde
 20-03-2025
Vizitator
Din experienta vorbind , nu strica sa vorbesti cu un avocat . Cred ca exista posibilitatea ca vecinul dv sa mai fie si amendat pentru interventia 112 pentruca aceste fapte nu constituie deranjarea linistii publice . Daca ati ati fost agresat verbal de catre vecin faceti o plangere detaliata la parchet ( prin avocat ) si cu siguranta o sa se linisteasca vecinul.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.