|
20-03-2025 |
 | Marian Vizitator |
| Buna ziua, Am calitatea de reclamant intr-an dosar de iesire din indiviziune. Sentinta a fost data acum 3 ani jumate si in toata aceasta perioada, nimeni nu a facut nimic.Ce se poate face in aceasta situatie? Mentionez ca eu locuiesc in aceasta casa de 70 ani si tot numai eu am platit taxe si impozite. Va multumesc | |
|
|
|
21-03-2025 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dvs v-a fost atribuit imobilul in natura? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-03-2025 |
 | Marian Vizitator |
| Multumesc pentru raspuns In sentinta data mi s-a atribuit mie imobilul si trebuia sa-l despagubesc pe parat. Va multumesc. | |
|
|
|
18-04-2025 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dacă au trecut 3 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii și nu este stipulat un anumit termen de plată, obligația de plată s-a prescris. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-04-2025 |
| Dacă au trecut 3 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii și nu este stipulat un anumit termen de plată, obligația de plată s-a prescris. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-05-2025 |
 | Marian Vizitator |
| Buna ziua, D-na av. Adela Bratulescu, va rog frumos, am cautat dosarul 2502/204/2024 dar nu-l gasesc. Ma puteti ajuta D-voastra sa-mi spuneti daca exista? Va multumesc mult? | |
|
|
|
19-05-2025 |
| Dacă nu găsiți dosarul pe portalul instanțelor, mergeți la arhiva judecătoriei și verificați dacă a fost înregistrat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-09-2025 |
 | Marian Vizitator |
| Buna ziua, Va rod sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: eu si sora mea am fost reclamanti si am pierdut procesul. Instanta a stabilit sa platim suma de X lei la parati( ei sunt 3). Trebuie platiti X lei la fiecare parat? Multumesc | |
|
|
|
29-09-2025 |
 | Marian Vizitator |
| Am uitat sa menționez, X reprezintă cheltuieli de judecată. Multumesc | |
|
|
|
29-09-2025 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Ati primit deja raspuns. O singura suma x ptr toti trei. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
05-10-2025 |
| Marian a scris pe 28-09-2025: Buna ziua, Va rod sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: eu si sora mea am fost reclamanti si am pierdut procesul. Instanta a stabilit sa platim suma de X lei la parati( ei sunt 3). Trebuie platiti X lei la fiecare parat? Multumesc Din ce relatati, achitati suma stabilita celor 3 parati. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-10-2025 |
 | Marian Vizitator |
| Buna ziua. Ajutati-ma va rog cu un raspuns la urmatoarea problema: A fost data o sentinta pentru executare silita. Acum s-a oprit fiindca partea care a cerut executarea, vrea sa indexeze valoarea casei cu rata inflatiei. Este normal asa ceva? Multumesc. | |
|
|
|
09-10-2025 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Da, se poate. Executorul judecătoresc va proceda, la cererea creditorului, la actualizare în funcţie de rata inflaţiei, calculată de la data când hotărârea judecătorească a devenit executorie sau, în cazul celorlalte titluri executorii, de la data când creanţa a devenit exigibilă şi până la data plăţii efective a obligaţiei. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-10-2025 |
 | Marian Vizitator |
| Buna ziua. Executorul judecatoresc a stabilit ca, eu si sora mea, trebuie sa achitam doua sume diferite. In felul acesta trebuie sa platim 2 comisioane pentru executor. In acest dosar instanta niciodata nu a facut aceasta diferenta. Deoarece eu si sora mea am fost reclamanti, in toate deciziile date, instanta se pronunta astfel: "obliga reclamantul la plata sumei X catre parat" In aceasta situatie e normal sa platim de doua ori comisionul executorului? Multumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |