Forum avocaţi > Civil

Taxa cerere repunere rol

07-04-2025
Vizitator
Am depus o contestatie la executare data de in 18 iunie 2024. La data de 08 oct 2024 am primit o citatie in care mise comunica data primului termen 5martie 2025, intampinarea -nu primisem nimic pana atunci si mi se comunica ca pot sa depun cerere de ajutor public judiciar. Am gasit aceasta ciatie in tavita cu pliante in data de 11 oct si am depus cerere de ajutor public judiciar si am depus si cerere de acces la dosarul electronic prin care solicitam si comunicarea prin email. In data de 4 martie am verificat dosarul electronic intrucat nu am primit nimic acasa nici referitor la cererea de ajutor public judiciar. Am constata ca la dosarul cauzei exista o hotarare de admitere a cererii de ajutor public judiciar din data de 11 feb 2025 care ar fi fost comunicata in data de 25 feb prin posta. Eu nu am primit nimic nici prin posta nici prin email asa cum solicitasem. In data de 05 marti cand ar fi fost primul termen , instanta a dispus suspendarea pentru neplata copiei dosarului de executare. Eu nu am platit acea taxa pana atunci intrucat am crezut ca se va judeca intai cererea de ajutor public judiciar si apoi se va da un nou termen. Practic s-au sarit niste termene si neprimind nici un act am crezut ca inca nu s-a stabilit nimic nici cu crerea de ajutor public judiciar si nici cu primul termen. In acest caz daca solicit repunere pe rol pentru motivele de mai sus, trebuie sa platesc 50% din taxa de timbru? Consider ca nu a fost vina mea.
Răspunde
 12-04-2025

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Solicitați repunerea pe rol, achitați o taxă de 50% din taxa inițială și repunerea în termen și recomunicarea tuturor adreselor, explicând situația de fapt.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.