Forum avocaţi > Civil

Accident auto cu vatamare corporala din culpa

24-06-2014

Am avut un accident auto avand 50 de zile pe certificatul medico-legal. Cauza a fost incadrata pt proces civil avand in vedere ca nu am peste 90 de zile pe certif. med-legal. Am stabilit un procent de 19% pt avocat in cazul in care ma judec cu asigurarile! Daca eu sunt de acord cu suma oferita de asigurari pot sa renegociez procentul avocatului avand in vedere ca nu merg in instanta si care ar fi procentul care se acorda in acest caz? Mentionez faptul ca nu am semnat niciun contract cu avocatul!
Va multumesc!
Răspunde
 25-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
19 e cam mult 10 este suficient. discutati de la inceput, inainte de semnarea contractului de asistenta juridica fiindca acesta este titlu executoriu

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-06-2014
Vizitator
MUultumesc mult!!!
Răspunde
 12-02-2016
Vizitator
Buna seara.
In septembrie 2015 am agatat cu oglinda pe trecere un pieton. Fiind in varsta acesta s-a dezechilibrat si a cazut. Dupa toate procedurile legale acesta a fost dus la spital iar dupa cca. 3-4 ore, neconstatandu-se nicio leziune, a fost lasat sa plece. Timp de vreo luna m-am interesat de soarta lui telefonic prin fiul sau. Dupa cateva discutii balmajite de acesta, pentru incetarea conflictului mi-a fost ceruta suma de 15000 lei invocand faptul ca urmeaza sa faca o operatie de ligament la genunchi iar RMN - ul a contat 1400 lei ( enorm ) in ideea in care un RMN costa actualmente undeva la 700-800 lei. Mentionez ca toate convorbirile mele au fost inregistrate, inclusiv cea in care se invoca suma mai sus mentionata. Intre timp am aflat ca victima si-a scos un certificat medico-legal care a fost atasat la dosar. Intrebare: Se poate considera santaj suma ceruta de acesta ? Faptul ca nu a fost retinut la spital in seara accidentului conteaza intro eventuala instanta ?
Mentionez ca persoana este de etnie si tind sa cred ca acesta special s-a pus in dreptul masinii doar ca sa dau peste el, in momentul accidentului aparand de nicaieri.

Va multumesc si sper ca este cineva in masura sa ma indrume intr-un fel.
Răspunde
 13-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Vi s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-02-2016
Vizitator
Mai mult ca sigur da. Momentan merg pe dovada, nu cunosc stadiul dosarului, am aflat din surse proprii. Stiu doar ca dosarul se afla la politie momentan.
Răspunde
 14-02-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati o cerere pentru a vi se comunica stadiul dosarului, pentru a va putea formula apararea.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-02-2016

Daca exista acte medicale in sensul celor sustinute de catre dumneavoastra poate fi incadrat ca santaj.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.