Forum avocaţi > Civil

Litigiu construcție la marginea proprietății

21-05-2025
Vizitator
Bună ziua! Tatăl meu,care a decedat în urmă cu opt ani,a construit o aneză(garaj)
în urmă cu peste 25 ani, la limita proprietății dănsului,de comun acord cu vecinii săi. Mai exact, un perete lateral, ținea loc de ,,gard,,. Acoperișul este prevăzut cu uluc și împiedică scurgerea apei pe proprietatea vecină. Moștenitorul său, invocă de curând, faptul că această construcție este ilegală și amenință cu tot felul de reclamații pe care le va face. Mă interesează cum este situația juridică și legală în acest caz. Menționez că în urma decesului tatălui am făcut dezbatere de moștenire astfel: mama(soția defunctului) 5/8, cei trei copii câte 1/8.
Răspunde
 25-05-2025

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Nu precizati daca acordul vecinilor a fost verbal sau scris.
In functie de acest lucru, se va identifica solutia pentru viitor.
Astfel daca a fost dat in scris, atunci va fi mai ușor de dovedit.
Daca acordul a fost dat verbal, va trebui sa dovediti cu martori, ca a existat acest acord cu privire la constructia anexei pe limita proprietatii.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.