Forum avocaţi > Civil

Ce articol invoc impotriva unui furnizor de servicii

02-09-2025
Vizitator
Buna ziua,
Vreau sa ma reprezint singura impotriva Orange, SRL care imi furnizeaza servicii de cablu tv si internet, la domiciliu.
1) De mai bine de 2 saptamana serviciile de internet pentru care am platit in avans, sunt limitate doar intre orele 11:00 si 18:00. Intre orele 18:00 si 11:00 adoua zi, nu am internet.
2) Cu o saptamana in urma am formulat o notificare legala prin care i-am atentionat in aceasta privinta si le-am acordat timp de 48 de ore pentu a remedia problema. I-am avertizat cu chemare la judecata. Notificarea am trimis-o prim email. Am primit confirmare de primire dar nu am primit ici un fel de raspuns de la Orange. De cand am trimis notificarea, se pare ca mi-au mai alocat cateva ore in plus de internet. Acum primesc internet intre orele 9:00 si 20:00.
3. Nu sunt acasa, iar sediul local Orange nu vrea sa discute cu fiul meu deoarece nu e titular pe contract.

Cam astea sunt detaliile „de fapt” iar „in drept” nu sunt sigura de articolul/articolele care sunt aplicabile. Daca binevoiti, va rog sa ma sfatuiti cu privire la articolul legii care trebuie sa il invoc.
Va multumesc.
Răspunde
 03-09-2025

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Și ce doriți mai exact: rezilierea contractului, daune, obligarea la respectarea clauzelor contractuale?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-09-2025

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Și ce doriți mai exact: rezilierea contractului, daune, obligarea la respectarea clauzelor contractuale?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-09-2025
Vizitator
Daune.
Răspunde
 03-09-2025
Vizitator
daune si obligarea la respectarea clauzelor contractuale?
Răspunde
 03-09-2025
Vizitator
multumesc.
Răspunde
 04-09-2025
Vizitator
In primul rand daune si in al doilea rand obligarea la respectarea clauzelor contractuale pentru ca mai am doar 2 luni pina expira contractul.
Răspunde
 05-09-2025
Vizitator
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Va rog.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.