|
| 12-10-2025 |
 | Ion Vizitator |
| | Buna ziua.Am avut un proces de partaj și recuperare creanțe cu fosta sotie.S au parcurs fazele de fond și apel.Fosta sotie nu este mulțumită cu ce a hotărât instanta și spune că mergea mai departe .Adresa mea de comunicare este la cabinetul avocatului pe care l am avut.Contractul cu el s a terminat.As vrea sa schimb adresa de corespondență ,să fie adresa mea de domiciliu .Va rog să îmi spuneți cum sa fac . Mulțumesc. | |
|
|
|
| 13-10-2025 |
| Notificați instanța de judecată și solicitați ca orice comunicări se fac în dosar să se facă la adresa pe care o indicați. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
| 14-10-2025 |
 | Ion Vizitator |
| | Buna seara. Mulțumesc pentru raspuns. Vă mai rog să îmi spuneți cărei instanțe să cer ca orice comunicări se fac in dosar ,să se facă pe adresa mea de domiciliu,având în vedere faptul căci procesul s a judecat la 2 instanțe ,de fond și de apel. Mulțumesc. | |
|
|
|
| 15-10-2025 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Cred ca trebuie sa dati cateva amanunte. Spuneti ca ati avut un dosar de partaj, iar conform legii, hotărârea de partaj este supusă numai apelului. Deci, ce doreste fosta sotie sa atace? Cum a fost formulata actiunea? Ce scrie in dispozitivul hotararii date in apel? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 15-10-2025 |
 | Ion Vizitator |
| | Buna seara.La fond s a hotărât in urma probelor depuse și a Raportului Expertului Judiciar, căci contribuția la achiziția de bunuri și edificarea unor anexe este de 50%-50%.S au stabilit și niște sume de bani pe care eu rămânând în casa care este proprietatea mea, să le plătesc că sulta și recuperare creanță fostei soții.Amandoi am făcut recurs.Ea a pierdut și trebuia să mi plătească cheltuielile de judecată.Eu am câștigat și sumele de bani datorate fostei soții au scăzut deoarece s au luat în calcul probe depuse la Fond dar neluate in seama de instanta de la Fond.I am trimis fostei soții,sumele compensate hotărâte de instanta de la Apel intr un cont pe care mi l a comunicat.Ea nu este mulțumită și mă amenința că va merge mai departe cu acțiunea.De aceea vreau că eu să primesc orice comunicări se fac in dosar la adresa mea de domiciliu, deoarece contractul cu avocatul s a încheiat.Multumesc. | |
|
|
|
| 15-10-2025 |
 | Ion Vizitator |
| | Buna seara.La fond s a hotărât in urma probelor depuse și a Raportului Expertului Judiciar, căci contribuția la achiziția de bunuri și edificarea unor anexe este de 50%-50%.S au stabilit și niște sume de bani pe care eu rămânând în casa care este proprietatea mea, să le plătesc că sulta și recuperare creanță fostei soții.Amandoi am făcut recurs.Ea a pierdut și trebuia să mi plătească cheltuielile de judecată.Eu am câștigat și sumele de bani datorate fostei soții au scăzut deoarece s au luat în calcul probe depuse la Fond dar neluate in seama de instanta de la Fond.I am trimis fostei soții,sumele compensate hotărâte de instanta de la Apel intr un cont pe care mi l a comunicat.Ea nu este mulțumită și mă amenința că va merge mai departe cu acțiunea.De aceea vreau că eu să primesc orice comunicări se fac in dosar la adresa mea de domiciliu, deoarece contractul cu avocatul s a încheiat.Multumesc. | |
|
|
|
| 20-10-2025 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| | Depuneti cererea la ultima instanta care v-a judecat cauza, adica la cea din apel. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 20-10-2025 |
 | Ion Vizitator |
| | Mulțumesc pentru raspuns. | |
|
|
|
| 22-10-2025 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ion a scris pe 15-10-2025: Buna seara.La fond s a hotărât in urma probelor depuse și a Raportului Expertului Judiciar, căci contribuția la achiziția de bunuri și edificarea unor anexe este de 50%-50%.S au stabilit și niște sume de bani pe care eu rămânând în casa care este proprietatea mea, să le plătesc că sulta și recuperare creanță fostei soții.Amandoi am făcut recurs.Ea a pierdut și trebuia să mi plătească cheltuielile de judecată.Eu am câștigat și sumele de bani datorate fostei soții au scăzut deoarece s au luat în calcul probe depuse la Fond dar neluate in seama de instanta de la Fond.I am trimis fostei soții,sumele compensate hotărâte de instanta de la Apel intr un cont pe care mi l a comunicat.Ea nu este mulțumită și mă amenința că va merge mai departe cu acțiunea.De aceea vreau că eu să primesc orice comunicări se fac in dosar la adresa mea de domiciliu, deoarece contractul cu avocatul s a încheiat.Multumesc. Depuneți la registratura instanței o cerere pentru comunicarea actelor la adresa la care doriți să primiți înscrisurile. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 22-10-2025 |
 | Ion Vizitator |
| |
|
|
| 05-11-2025 |
 | Santia6
|
| | Pentru a schimba adresa de corespondență la instanță, trebuie să depui o cerere scrisă la dosarul cauzei, unde menționezi noua adresă la care dorești să primești documentele. Cererea trebuie semnată și poți atașa o copie după buletin. Poți depune cererea fie direct la registratura instanței, fie prin poștă cu confirmare de primire. | |
|
|
|
|
|
| Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |