Forum avocaţi > Civil

Adresa de comunicare

12-10-2025
Vizitator
Buna ziua.Am avut un proces de partaj și recuperare creanțe cu fosta sotie.S au parcurs fazele de fond și apel.Fosta sotie nu este mulțumită cu ce a hotărât instanta și spune că mergea mai departe .Adresa mea de comunicare este la cabinetul avocatului pe care l am avut.Contractul cu el s a terminat.As vrea sa schimb adresa de corespondență ,să fie adresa mea de domiciliu .Va rog să îmi spuneți cum sa fac . Mulțumesc.
Răspunde
 13-10-2025

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Notificați instanța de judecată și solicitați ca orice comunicări se fac în dosar să se facă la adresa pe care o indicați.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2025
Vizitator
Buna seara. Mulțumesc pentru raspuns. Vă mai rog să îmi spuneți cărei instanțe să cer ca orice comunicări se fac in dosar ,să se facă pe adresa mea de domiciliu,având în vedere faptul căci procesul s a judecat la 2 instanțe ,de fond și de apel. Mulțumesc.
Răspunde
 15-10-2025

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Cred ca trebuie sa dati cateva amanunte. Spuneti ca ati avut un dosar de partaj, iar conform legii, hotărârea de partaj este supusă numai apelului.
Deci, ce doreste fosta sotie sa atace?
Cum a fost formulata actiunea? Ce scrie in dispozitivul hotararii date in apel?

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-10-2025
Vizitator
Buna seara.La fond s a hotărât in urma probelor depuse și a Raportului Expertului Judiciar, căci contribuția la achiziția de bunuri și edificarea unor anexe este de 50%-50%.S au stabilit și niște sume de bani pe care eu rămânând în casa care este proprietatea mea, să le plătesc că sulta și recuperare creanță fostei soții.Amandoi am făcut recurs.Ea a pierdut și trebuia să mi plătească cheltuielile de judecată.Eu am câștigat și sumele de bani datorate fostei soții au scăzut deoarece s au luat în calcul probe depuse la Fond dar neluate in seama de instanta de la Fond.I am trimis fostei soții,sumele compensate hotărâte de instanta de la Apel intr un cont pe care mi l a comunicat.Ea nu este mulțumită și mă amenința că va merge mai departe cu acțiunea.De aceea vreau că eu să primesc orice comunicări se fac in dosar la adresa mea de domiciliu, deoarece contractul cu avocatul s a încheiat.Multumesc.
Răspunde
 15-10-2025
Vizitator
Buna seara.La fond s a hotărât in urma probelor depuse și a Raportului Expertului Judiciar, căci contribuția la achiziția de bunuri și edificarea unor anexe este de 50%-50%.S au stabilit și niște sume de bani pe care eu rămânând în casa care este proprietatea mea, să le plătesc că sulta și recuperare creanță fostei soții.Amandoi am făcut recurs.Ea a pierdut și trebuia să mi plătească cheltuielile de judecată.Eu am câștigat și sumele de bani datorate fostei soții au scăzut deoarece s au luat în calcul probe depuse la Fond dar neluate in seama de instanta de la Fond.I am trimis fostei soții,sumele compensate hotărâte de instanta de la Apel intr un cont pe care mi l a comunicat.Ea nu este mulțumită și mă amenința că va merge mai departe cu acțiunea.De aceea vreau că eu să primesc orice comunicări se fac in dosar la adresa mea de domiciliu, deoarece contractul cu avocatul s a încheiat.Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.