Forum avocaţi > Civil

Spatiu public și spatiu privat

03-01-2026
Vizitator
Buna seara.Am probleme cu un vecin și copilul acestuia.Desi între mine și el este strada ,copilul lui aduce colegi de la școala și îmi lovesc gardul și poartă cu mingea .Aceasta ajunge des și în curtea mea și îmi rupe vegetația.Am vorbit cu vecinul care mi a spus că fiul sau poate face ce vrea că este pe
spatiu public.Vecinul locuiește vizavi de mine și pe partea lui este un spatiu pentru parcarea mașinilor.Cu toate astea el își parchează mașină pe trotuarul meu , între mașină și gard rămânând un pic de loc.Din întâmplare căutând ceva pe OLX am descoperit poze cu gardul casei mele și bicicleta copilului vecinului.Va rog să îmi spuneți dacă pot face ceva pentru că să nu mai fiu deranjata de copil sa nu mi se mai blocheze trotuarul și să mi mai apara poze cu gardul meu pe net fara acceptul meu.
Mulțumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.