Forum avocaţi > Civil

Rectificarea pensiei alimentare ?

31-05-2026
Vizitator
Divorț cu Hotărâre judecătorească în România cu plata pensiei alimentare în natură, apoi în Austria alt proces cu pensia alimentara pentru cei 3 minori de 1075 euro din 1950 euro salariu net și plată restanta dinaintea deschiderii procesului din Austria,copii cu rezidenta acolo ,eu cu rezidenta și loc de muncă nestabile in Austria , sunt momente când rămân fără lucru și neavand o casa sau chirie acolo sunt nevoit să vin in Romania unde nu am un venit stabil și rămân în urmă cu plata apoi îmi vin plicuri cu executare silita neținând cont de hotărârea judecătorească din Romania , pot redeschide proces în Romania pentru reglarea situației ?
Răspunde
 02-06-2026

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Deoarece reședința obișnuită a copiilor este în Austria, competența de soluționare este a instanței din Austria. Așadar, trebuie ca în Austria să formulați cerere de reducere a cuantumului pensiei dacă veniturile dvs s-au diminuat. Pentru pregătirea probatoriului puteți să colaborați cu un avocat din România.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.