Forum avocaţi > Civil

Procura pt conventie notariala

22-06-2026
Vizitator
Am nevoie de o conventie notariala pt alipirea si intabularea a 2 terenuri vecine cu proprietari diferiți: primul este terenul meu, al doilea are 2 proprietari, de la care am nevoie de 2 procuri.
Întrebarea este:
Dacă una dintre procuri nu este făcută la ambasada sau consulatul României din America, ci la un birou notarial pe care se aplică apostila statului respectiv, apoi trimisă prin poștă în România și tradusă de un traducător autorizat această procură(legalizata sau negalizata?) este valabilă si legala pentru a întocmi Convenția notarială de alipire a celor 2 terenuri ?
Precizez ca toate actele necesare acestei alipiri sunt finalizate si legale, am nevoie doar de cele 2 procuri pt eliberarea conventiei notariale sa pot semna in numele celor 2 proprietari.
Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.