Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Redactarea hotararii de la tribunal intarzie de 1 an si 4 luni. Ce pot face?

10-07-2014
Vizitator
Buna ziua,

De 1 an si 4 luni astept redactarea hotararii luate intr-un dosar de la tribunalul Bucuresti. Am depus 3 cereri de urgentare, insa nu au avut nici un efect. Stiu ca se poate face si o sesizare, insa as dori sa stiu daca exista si alte variante. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Pe hartie, probabil ca nu numai ca nu trebuia sa se ajunga la o astfel de intarziere, insa macar cererea de urgentare ar fi trebuit sa aibe un efect. De aceea, nu stiu daca sa consider o sesizare...dar oare exista si alte solutii, mai orientate pe rezultat si mai putin punitive? Mi s-a spus ca in urma unei sesizari intr-un astfel de caz, pot si urmari grave pentru judecatori. Cum va fi privit apoi avocatul care face o astfel de cerere in viitoarele procese de catre alti judecatori?

Multe multumiri.
Răspunde
 10-07-2014
Bucuresti

incercati o adresa in vederea redactarii in atentia Presedintelui instantei .

Răspunde
 11-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
depuneti cerere de urgentare. exact, cunoastem, exista un nevolnic mintal la TB care nu este in stare sa redacteze, un grefier. asa mi s-a explicat

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
scuze, am uitat sa scriu, ca trebuie depusa la presedintele instantei, cum a zis colegul

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.