Forum avocaţi > Civil

Depozit bancar

10-07-2014
Vizitator
buna ziua , va rog sa cititi cu atentie mesajul meu : in momentul in care fratele a decedat atat el cat si sotia lui aveau depozite la banca fiecare pe numele lor . la masa succesorala a fratelui de ce intra doar 1/2 din banii fratelui ( 1/2 consideranduse ai sotiei ) si doar restul de 1/2 se impart la mostenitori ? atata timp cat se poate considera ca si fratele are drept din banii sotiei ca bunuri comune ? daca sotiei i se da din start jumatatea ei si cealalta jum se imparte atat ei cat si celorlalti mostenitori inseamna ca cumnata a ramas cu tot depozitul ei plus 1/2 din depozitul sotului ei decedat plus cota mostenire din cealalta jum din depozitul decedatului . este corect ? sper din suflet sa ma fi facut inteleasa.Va multumesc. am uitat sa va spun ca singurele mostenitoare ale decedatului sant eu ca sora si sotia supravietiutoare.
Răspunde
 12-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu vorbim de partaj dupa divort ci de mostenire si da este firesc cum ati descris ca se imparte

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.