Forum avocaţi > Civil

Neintelegere cu vecinii privind lucrari termo si hidroizolatie calcan.

10-07-2014

Buna ziua,

In anul 2010 am terminat constructia unui imobil, respectand toate conditiile prevazute in autorizatia de constructie.
Cladirea este realizata in regim insiruit adica ambele calcane sunt pe limita proprietatii .
Precizez ca latimea imobilului, inclusiv teroizolatia, se incadreaza in latimea terenului pe care il avem in proprietate.
In cursul executarii lucrarilor, vecinii din partea dreapta a imobilului au fost intelegatori si binevoitori astfel incat am reusit sa executam termoizolatia pe exteriorul calcanului respectiv.
In acelasi timp, vecinii din partea stanga, nemultumiti de lucrarea in curs, au inceput o presiune sistematica prin reclamatii catre toate autoritatile competente: primaria de sector, primaria capitalei, ISCIR.
Am fost verificati de nenumarate ori si nu s-au gasit neconcordante intre prevederile autorizatiei de constructie si lucrarea executata.
Am incercat de multe ori sa ajungem la o intelegere pe cale amiabila.
Nu am reusit.
In aceste conditii, am executat termoizolatia calcanului dinspre acesti vecini de sus in jos, pana la nivelul de cativa metri fata de sol.Prin urmare zidaria este neizolata pe o suprafata destul de mare. Consecinta este ca la orice ploaie apa se infiltreaza prin peretele de la parterul cladirii si subsolul cladirii. Peste tot s-a format mucegai, in casa liftului se acumuleaza apa.
Este grav afectat atat confortul cat si siguranta cladirii.

Cam acesta ar fi necazul pe care nu stiu cum sa il rezolv.

Va multumesc.
Răspunde
 11-07-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca. Contactati un avocat. Daca doriti, va stau la dispozitie, dupa consultarea actelor, cu o solutie concreta, cu privire la tipul de actiune ce trebuie promovat in instanta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
este usor sa spunem ca va trebuie o hotarare judecatoreasca si chiar asa este dar cel mai bine este sa apelati la un avocat, sa caute sa negocieze cu ei, adica sa li se explice ca daca mergeti in instanta oricum succesul e de partea dvs si lucrurile se pot complica pt ei caci vor avea de suportat cheltuieli de judecata, expertiza...etc

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-07-2014
Vizitator
O lectie de invatat pentru cei care cumpara terenuri fara sa verifice cat de javre sunt vecinii. Imi pare rau pt tine Alexandru, dar nici in instantan nu stiu cate sanse ai. Incearca sa pui niste manele la volum maxim.
Răspunde
 15-07-2014

Buna seara,
Evident ca am nevoie de ajutorul unui avocat.
Oare in rezolvarea acestui gen de litigiu exista niste articole specifice, clare in codul civil ?
Va multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.