Forum avocaţi > Civil

Titlu de properietate teren doar la 1 mostenitor

06-02-2013
Vizitator
Buna ziua ma numesc Adriana si as dori daca ma puteti ajuta cu un sfat ca sa incep demersurile necesare pentru a-mi solutiona problema.
Bunicul meua avut 3 copii.Pe mama,matusa si un unchi.Acestia au facut succcesiunea dupa bunicii mei in 1986 cand era vorba doar despre o casa si dependinte.Cand s-au retrocedat pamanturile mama si fratii ei au facut cerere la primaria din Dobrotesti,judetul Dolj pentru un teren de 6 ha pentru care s-a emis un titlu de proprietate unde au fost trecuti toti fratii.Mama mea a decedat in iulie 1996.cand am vrut sa fac succesiunea acum dupa mama am inteles de la o verisoara ca mai sunt niste pamanturi de luat . EU nu am fost anuntata de nici un frate sau sora de a mamei de acest lucru.Ducandu-ma la primaria Dolj am aflat ca s-au mai retrocedat inca 60 ha dar in posesie a intrat doar unchiul meu.Discutand cu acestia mi-au comunicat ca unchiul meu a facut cerere si mie nu imi revine nimic.cei de la primarie mi-au spus ca sora si unchiul mamei impart banii de pe aceste pamanturi de aceea sora mamei ii convine situatia data.
Incercand sa discut cu ei amiabil ca acest pamant a fost a bunicului meu din partea mamei si ca bunicul a avut 3 mostenitori nu unul singur si ca mama cat a trait a a facut cerere pe legea 18\1991 ei mi-au spus ca dreptul meu dupa mama este doar ala 2 ha si sa vin sa facem iesirea din indiviziune daca doresc.Atata si nimic mai mult .Din restul pamantului retrocedat de 60 ha nu imi da nimic ca nu e dreptul meu.Acum as vrea sa fac succesiunea dupa mama mea si vreau sa ma ajutati sa imi spuneti daca exista vreo sansa sa iau partea ce i s-ar cuveni mamei din cele 60 de ha retrocedate sau nu are rost si sa raman doar cu cele 2 ha care apar in acel titlu.
Va multumesc anticipat pentru raspuns si timpul acordat.
Cu stima,Adriana

Citeste mai mult: http://www.avocatura.com/forum/titlu-de-prioprietate-trecut-doar-1-mostenitor-t24223.html#ixzz2K6WgnkB2
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.