Forum avocaţi > Civil

Intampinare

18-07-2014
Vizitator
fiuui meu in urma divortului , i s-a stabilit o pensie de intretinere pentru copilul rezultat in urma casatoriei lor, de 200 de lei lunar adica o patrime din venitul mediu pe economie .Dupa o luna , fiul meu a plecat in voiaj ,el fiiind inginer . In situatia aceasta , fosta sotie , cere o pensie de intretinere in cuantum de o patrime din salariul de imbarcare. el neavand contract in tara . Intrebarea mea este daca aceasta va avea castig de cauza .Specific ca fiul meu a facut cu 6 ani in urma un imprumut de la o banca bani care s-au cheltuit pe organizarea nuntii lor .Nuerau casatoriti in momentul cand fiul a facut imprumutul respectiv . Nemaiputand sa achite ratele , s-a acumulat o suma considerabila , bani pe care are intentia sa ii returneze bancii .Va intreb ce putem face n cazul de fata .
Răspunde
 22-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
pensia trebuie stabilita numai in functie de salariu fix nu de prime de imbarcare sau alte prime folosite de angajat doar in anumite ocazii care oricum nu constituie un venit permanent pt fiul dvs. creditul nu are legatura cu pensia alimentara a copilului

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.