Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Am drepturi dupa un divort la notar incheiat in 2013 aprilie din casa socrului unde muncit si eu

19-07-2014
Vizitator
Am divortat in aprilie 2013 la notar decomun acord cu sotul. Copiii, doi la numar au ramas la mine cu drept de vizitare. Am locuit impreuna in casa socrilor, dar casa nu este trecuta pe socru ci pe batrani din care traieste mama dansului. In 2008 am renovat casa cu sotul impreuna scotand o anumita suma din banca pe numele meu. M-am inteles cu fostul sot ca nu pretind nimic de acolo deoarece merg copiii mei. Acum o saptamana au fost copiii, iar eu am mers dupa ei.
Intrucat bunica era pe terasa si cand m-a vazut la poarta a plans, eu intelegandu-ma cu ea foarte bine, am intrat in curte si am pupat-o.ostul socru din usa de la bucatarie m-a intrbat daca mi-am cerut voie saintru. Eu i-am zis calma, nu m-am certat ca nu imi trebuie voie ca e munca mea acolo. El a spus sa ies deoarece nu i-am spus cand am plecat. Eu nu am fost casatorita cu el sa-i spun si nu am divortat de el. Am plecat pentru binele copiilor mei intrucat stateam la tara si copilul cel mare trebuia sa plece la liceu, iarcel mic are probleme si trebuie recuperat.Fostul sot a fost influentat de ei sa nu plece cu familia, iar eu am divortat si am plecat, actualmente locuim in Arad.
Va intreb daca am drepturi in acea casa, deoarece as vrea sa-l da in judecata pe fostul socru sa-mi plateasca despagubiri deoarece el foloseste bunurile mele. Eu nu mai las copiii la ei deoarece m-a jignit pe bunurile mele. Daca copiii nu mai merg, fostul sot nu merge acolo caci lucreaza si el in Arad eu nu vreau sa las munca mea neplatita. Astept un raspuns. Va multumesc!
Răspunde
 22-07-2014
Bucuresti

nu aveti drepturi asupra acelei case, doar un eventual drept de creanta pentru investitiile facute.

Răspunde
 22-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
din 2008 pana in 2014 datoria s-a prescris avand in vedere ca termenul general de prescriere a unei datorii este de 3 ani

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-07-2014
Vizitator
Eu voiam sa stiu daca am drept la banii pe care i-am investit, avand in vedere ca beneficiaza de investitie copiii mei, ci fostii socrii.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.