Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Custodia totala a baiatului meu in varsta de aproape 3 ani.rasp urg.va rog.

19-07-2014
Vizitator
am avut o relatie de doi ani (necasatoriti) din care a rezultat un baiat,in varsta acum de 2 ani si 8 luni,care este in grija mea.eu lam parasit pe tatal copilului pt ca nu se mai putea trai cu el,consuma alcool,ma mintea foarte mult se ajungea la certuri,scandaluri si batai.ma si batut,dar nu am dovezi.dupa ce am plecat de la el m am intors acasa a parinti mei ,iar dupa sase luni miam refacut viata.intre timp tatal copilului a facut inchisoare pentru furt.actualul partener,viitor sot vrea sa treaca copilul pe nume lui.tatal copilul nu mia platit pensie alimentara.intrebarea mea ar fi,cum trebuie sa procedez ca sa pot trece copilul pe numele viitorului sot?specific ca traiesc intr un stres continuu,cu frica in mine ca poate sa ma urmareasca sa ne faca rau.ce se poate face ca sa rezolv situatia si sa traiesc linistita.va multumesc.astept un raspuns urg.
Răspunde
 22-07-2014
Bucuresti

nu se poate decit prin adoptie, iar tatal biologic treuie sa=si dea acordul.
ar mai fi posibili un proces de tagada a paternitatii

Răspunde
 22-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu se poate

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.