Forum avocaţi > Civil

Ordin de evacuare mostenire

21-07-2014

Buna ziua am o locuinta mostenita de la tatal meu , am facut succesiunea insa in locuinta respectiva traieste unchiul meu, nu are nici un fel de contract nici de chirie nici de altceva impreuna cu bunica mea. As vrea sa fac ordin de evacuare deoarece vreau sa ma mut eu. Nu imi permite sa intru in locuinta si nici nu vor sa cadem la o intelegere in vreun fel. Intradevar utilitatile sunt pe numele lor si buletinele sunt pe adresa respectiva insa nu au nici un drept asupra proprietatii. Pot sa solicit evacuarea cu succes in acest caz si as dori sa stiu ar putea interveni vreun impediment sa ma opreasca din aceasta procedura si care ar fi pasii indicati pe care ar trebui sa ii urmez?
Răspunde
 22-07-2014
Bucuresti

trebuie sa faceti un proces de evacuare. verificati si drepturile unchiului.

Răspunde
 22-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
mostenitorii din certificat pot cere evacuarea persoanelor care ocupa imobilul. daca toate persoanele sunt trecute in certificatul de mostenitor nu puteti cere evacuarea ci iesirea din indiviziune

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-07-2014

Eu sunt mostenitorul de drept cu 3 sferturi din proprietate si mama cu 1 sfert deoarece actul de vanzare cumparare a fost incheiat cu mult inainte sa faca nunta. Ocupantii actuali nu au dreptul la mostenire nefiind trecuti in vreun act al locuintei. Singurele lucruri pe care le au sunt buletinele pe proprietatea respectiva, tatal meu facandu-le aceste acte conform legii ca unic proprietar. Ocupantii nu imi permit in clipa de fata sa intru pe proprietatea mea. In concluzie, tatal meu fiind singurul proprietar sunt practic singurul mostenitor al acestuia deci practic as putea sa trec mai departe cu evacuarea? si as mai vrea sa stiu cam in cat timp se poate elibera un astfel de certificat de evacuare?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.