Forum avocaţi > Civil

Poate primaria sa ma oblige sa accept trecerea unui sant peste proprietatea mea?

23-07-2014
Vizitator
Buna ziua. Am si eu o problema si nu reusesc sa-i dau de capat. Am o proprietate care se invecineaza in partea de Vest cu un drum satesc, care s-a deteriorat in urma infiltratiilor de apa datorata ploilor si zapezilor, dar si a circulatiei autovehiculelor. Precizez ca aceasta situatie neplacuta este prezenta din anul 2007. Pentru a inlesni circulatia si a reduce deteriorarea drumului si mai mult, cativa vecini au pus 2 tuburi de beton pt a colecta apa si a o directiona pe proprietatea noastra, urmand a se revarsa in paraul aflat in apropiere. In momentul montarii celor 2 tuburi de beton eu nu eram acasa. Nu m-a intrebat nimeni nimic sau daca accept acest lucru. O data ce drumul satesc apartine de primarie , nu cred ca aceste persoane ce au pus tuburile nu au fost sustinuti si de primarie. O data cu directionarea apei pe proprietatea noastra s-au produs unele deteriorari (deplasarea gardului ), inundarea proprietatii fiind aduse de apa, in repetate randuri, deseuri si tot felul de gunoaie ( resturi de animale mici) creandu-se un mediu necorespunzator conditiilor de trai - miros neplacut persistent; iar cand nu ploua se creeaza un mediu propice pt adapostirea unor jivine (serpi, soparle ). Mentionez ca am adus la cunostinta, primarului, aceasta situatie. Dumnealui motiveaza ca nu sunt fonduri pt modernizarea drumului satesc, ca nu are ce sa-mi faca, cu ce sa ma ajute, si inconsecinta eu , vreau nu vreau, am pe propietatea mea acest dezastru. CE MA SFATUITI SA FAC ?
Răspunde
 23-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
sa actionati in judecata primaria.
sa obstructionati cumva scurgerea catre proprietatea dvs, betonati-o

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-07-2014
Vizitator
Va multumesc frumos pt raspuns. Problema este asa: aceste ,, spalari " repetate au indepartat o mare parte din pamant si pt a obstructiona scurgerea apei pe proprietatea mea ar trebui o mare cantitate de beton; lucru pe care nu mi-l pot permite financiar, iar acest fapt incurajeaza si mai tare primaria in actiunea sa. Iar in cazul in care voi ajunge in instanta, exista speranta ca voi avea castig de cauza? sau doar ,,mi-as aprinde paie in cap cu primaria"?
Răspunde
 24-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
da, exista speranta de reusitata atata timp cat primaria este responsabila de situatia creata. ea trebuie sa se ocupe de situatiile ce apar, nu sa lase apa sa inunde gospodaria omului.se va face o expertiza. trebuiesc mai multe detalii. ar fi bine sa consultati un avocat, in realitate pt a-i expune cazul cu amanuntele necesare

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-07-2014
Vizitator
Va multumesc frumos din nou.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.