Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Unde as putea sa imi reclam mama care ne face viata un iad mie, bunicii si fratelui meu?

24-07-2014
Vizitator
Am varsta de 20 de ani, un frate de 10 ani si suntem crescuti de bunica din partea mamei de cand ne stim. Tata nu am avut niciodata, nici macar pe certificatul de nastere, fratele meu are alt tata care uita sa ii plateasca pensia alimentara. Mama sta in aceeasi casa cu noi, dar ne jigneste pe toti, daca poate ne si bate, mai putin pe fratele. Dar pe mine si pe bunica a incercat de mai multe ori. Am doua cicatrici pe fata de la o bataie primita de la ea, mai exact de la unghiile pe care si le-a infipt in fata mea pana a ajuns la carne vie (am si poze doveditoare) si o viata de calvar. Nu are grija nici macar de fratele minor. Nu am putut sa iau bursa sociala de la facultate pentru ca ea nu a vrut sa ma ajute cu o declaratie notariala si nu avem liniste niciodata. As vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru aceasta situatie, pentru ca nu mai suport viata de calvar.Nu mai suport jigniri si amenintari ca o sa ajungem in strada, desi este proprietatea bunicii si doar ea plateste facturile la utilitati. Mentionez ca atunci cand poate ne ia pana si din mancare si orice alte bunuri gaseste si ii trebuiesc. Sper sa ma poata indruma cineva, pentru ca imi este imposibil sa mai traiesc in situatia asta.. Va multumesc din suflet!
Răspunde
 24-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
daca v-ati adresa protectiei copilului, este posibil ca statul sa vi-l ia pe frate daca se dovedeste o mama iresponsabila. cel mai bine este ca bunica s-o evacueze din casa.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-07-2014
Vizitator
Va multumesc din suflet pentru raspuns!
Problema este ca aceasta proprietate a cumparat-o bunica impreuna cu sotul acum decedat si mi s-a spus ca si mama are dreptul la o parte de la tatal ei decedat. Ar putea s-o evacueze si in aceasta situatie? Mama este un om cu care nu se poate discuta sau ajunge la o intelegere...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.