Forum avocaţi > Civil

Doresc din suflet sa fiu informata cum asi putea recupera o suma de bani de la o persoana

13-08-2014
Vizitator
SUNT OF FEMEIE VADUVA DE DOI ANI LUCREZ IN STRAINATATE CU CONTRACT DE MUNCA CA COLABORATOR FAMILIAR INTR-UNA DIN SERI AM CUNOSCUT PRIN INTERMEDIUL INTERNETULUI UN BARBAT CU CARE AM COLABORAT PRIN MESAJE TIMP DE CIRCA 3 LUNI DE ZILE AM INTELES DE LA DANSUL CA ESTE DIVORTAT CA ARE UN COPIL SI OF SITUATIE MATERIALA SUB NIVELUL MEDIU LOCUESTE INTR-O GARSONERA IN VASLUI MI-A POVESTIT CA A AVUT IN URMA UNEI AMENZI NEPLATITE OF INSTIINTARE DE EXECUTARE SILITA LA SERVICUL DUPA CARE URMA SA I SE OPREASCA CATE O SUMA DE BANI IN FIECARE LUNA .A INCEPUT SA PLANGA CA NU ARE DE UNDE PLATI IAR EU AM DECIS SA-L AJUT CU OF SUMA DE 155 E CARE AU FOST TRIMISI PRIN WISTON UNION APOI S-A PLANS CA ARE PROBLEME DE SANATATE L-AM AJUTAT CU SUMA DE 120 E BANI TRIMISI CU OF FIRMA DIN ROMANIA PE CARE NU AM NICI OF CHITANTA DAR AM UN MARTOR CARE A VAZUT CAND AM PUS BANII.DUPA CE BARBATUL A PRIMIT BANII A DISPARUT COMPLET NU ESTE DE GASIT STIU CA SRE SEDIUL IN VASLUI ESTE NASCUT IN DATA DE 7 IANUARIE IN 1978 CUM TREBUIE SA ACTIONEZ PTR A RECUPERA ACESTI BANI
Răspunde
 20-08-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
daca nu il cunoasteti in realitate, stiti ca este foarte greu de dovedit ca i-ati dat banii. poate o plangere penala pt abuz de incredere dar nici asa nu va asigur de reusita

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-09-2014
Vizitator
buna seara,as vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema caci nu stiu unde si cui sa ma adresez,anul trecut in 2013 am bagat divort de sotul meu in noiembrie ca nu ne mai puteam intelege,eu sint la munca in Italia,am imputernicit avocat in Romania la Roman pt divort,primul proces a fost in aprilie el nu sa prezentat la proces,al doilea proces a fost pe 20 mai unde sa si terminat,d.na avocata mia cerut 600 euro apoi inca 500 euro pe care iam dat,a zis ca pentru a trece la numele dinaintea casatoriei costa 500 euro eu nu stiam cit costa un divort,apoi a cerut inca 4000 lei a zis ca sint pt partajul casei,dar cum eu nu stiam iam dat si astia 4000 lei,eu acum in august am fost acasa in concediu mam dus la tribunal si mi sa spus ca nu am nici o chitanta platita in dosarul de divort,fostul meu sot si cu ea fara sa stiu eu se puneau de acord sami ceara mereu bani si nu numai. divortul sa terminat pe 20 mai si el stiind de la avocata ca eu vin acasa au mers impreuna si mia facut recurs,el lucreaza la aceasta avocata ii face gard,garaj fara bani,acum ca el mia facut recurs eu dupa ce se termina procesele nu mai vreau sa fac partajul cu ea dar banii deja mi ia luat si nu recunoaste ca iam dat 1100 euro pt divort si 4000 lei pt partaj care nu sa facut ca nu se poate fara divort,va rog sami spuneti ce trebuie sa fac unde sa ma adresez,cui pot cere ajutor,va rog datimi un sfat,multumesc
Răspunde
 03-09-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Cum ati dat banii ? Exista chitanta doveditoare a expedierii banilor ? S-a incheiat si un contract cu avocata ? A introdus dosarul de partaj ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-09-2014
Vizitator
Buna ziua,multumesc ca ati raspuns,am dovada ca a fost imputernicita de mine, am dovezi ca am trimis banii,mai am si toate mesajele ei in care imi cerea bani si eu ii trimiteam cu citi bani imi cerea si cum eu ii trimiteam,partajul inca nu a avut loc ca nu era terminat divortul dar pentru partaj deja mia cerut dinainte sa se termine ca nici nu sa terminat ca fostul sot a facut recurs invatat fiind de ea,ultimul proces sa terminat in 20 mai, ea a fost acasa la mine pentru inventarierea bunurilor deja din aprilie, care nu sint multe si nici nu ma interesa si zice ca a costat 4000 lei,la dosarul de divort nu mia pus nici o chitanta ca si cum eu nu am platit nimic dar am platit 1100 euro doar pentru divort si 4000 lei care nici nu sa facut nici un partaj,acum cind o sun numi raspunde la telefon suna dar nu raspunde, va rog datimi un sfat cum sa fac sau ce trebuie facut in cazul asta, ea si fostul meu sot au ramas de acord sai lucreze la casa ei gratis si la negru ca nu are un contract de munca in schimbul tuturor informatiilor ce ea le primea de la mine si fara ca eu sa stiu nimic, mia schimbat si declaratia ce eu am facuto ca divortul era din culpa la amindoi si ea a schimbato zicind doar vina lui ceea ce eu nu aveam habar,noi copii nu avem,ce trebuie sa fac in cazul asta va rog ajutatima,datimi un sfat,multumesc din suflet,o zi buna
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.