Forum avocaţi > Civil

CNP INVALID

14-08-2014
Vizitator
Acum cateva zile mi-am facut cateva analize medicale la un laborator din Ploiesti( Synevo ).La primirea rezultatelor analizelor,am avut neplacuta surpriza de a vedea ca in dreptul datelor personale,in speta al CNP-ului scria mare cu rosu CNP invalid,lucru care m-a intrigat si nedumerit putin.Mentionez ca anul trecut in luna septembrie mi-am preschimbat buletinul.Sa fie cumva o greseala in actul de identitate? Ce semnifica lucrul acesta ?
Răspunde
 15-08-2014

Nu sunt avocat dar si eu am patit asa ceva, verifica daca CNP-ul dupa Certificatul tau de nastere corespunde cu cel de pe Cartea de Indentitate, daca nu corespunde mergi la Sectia de Politie unde ai depus actele pentru schimbare si fa o sesizare in legatura cu acest fapt, asta de urgenta!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.