Forum avocaţi > Civil

Vecinul m-a actionat in judecata

20-08-2014
Vizitator
De-a lungul timpului veicnul care locuieste sub mine a tot invocat faptul ca ii curge apa de la mn atat de la baie cat si de la bucatari.Am chemat instalator care mi-a schimbat absolut tot la baie, bucataria neavand nimic. In urma cu cateva saptamani iar a revenit ca ii curge apa si ca i-am inundat baia. A chemat reprezentantul de la asociatia de locatari impreuna cu un instalator care au verificat baia fara a imi spune ca de la mine ar fi vreo problema. Astazi am primit citatie ca sunt data in judecata si obligata sa platesc despagubiri materiale in valoare de 10000 d lei. La dosar am primit si notificare de la asociatia de proprietari ca intra-devar defectiunea a fost de la mine atat la baie cat si la bucatarie, unde nu a verificat nimeni nimic. Astazi sunt inundata si eu de la vecinul de sus. As dori sa ma sfatuiti ce pot face in situatia asta si ce masur trebuie sa iau. Specific ca as dori sa ii actionez si eu la randul meu in instanta pentru hartuire. Ani la rand s-au legat de mine pe motive neintemeiate.Multumesc anticipat!
Răspunde
 21-08-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
aveti 2 situatii distrincte: prima cu procesul intentat de vecinul de jos si a doua cu vecinul de sus.
cu procesul trebuie sa va aparati, sa depuneti intampinare, sa propuneti probe: expertiza, interogatoriu, martori si numai daca se adevereste un complot intre asociatie, vecinul de jos impotriva dvs, atunci puteti cere si dvs daune pe motiv ca ati fost actionat in instanta cu rea credinta.
cu vecinul de sus, rezolvati pasnic, judecata nu este o solutie.
rugati-l sa faca reparatia, doar daca nu vrea, faceti-i o somatie prin avocat /executor prin care sa-i puneti in vedere sa faca reparatia si doar dupa ce epuizati toate variantele, il dati in judecata: sa-l obligati sa isi repare instalatia si camerele dvs inundate

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-08-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
distincte scuze

Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-02-2015
Vizitator
Pe data de 26.01.2015 s-a incheiat procesul care s-a solutionat cu respingerea cererii reclamantului si cu ocligatia ca reclamantul sa imi plateasca cheltuielile de judecata. In hotararea emisa de judecatorie se specifica urmatoarele: conform unui proces verbal inaintat de administratorul asociatiei de proprietari dar si conform declaratiei martorului citat de reclamant avaria care ne-a inundat atat pe mine cat si pe reclamant s-a gasit la vecinul de deasupra noastra. Dupa reparatiile efectuate s-au facut mai multe verificari atat la mine cat si la reclamant si s-a constatat ca nu au mai fost scurgeri de apa. Dupa toate acestea reclamantul nu vrea sa accepte solutia data de judecatorie si a inaintat o cerere de recurs.Oare exista vreo posibilitate ca tribunalul sa dea alta solutie, avand in vedere cele descrise mai sus?
Răspunde
 20-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
in caile de atac, situatia se poate schimba...acesta este si motivul pt care se declara apel, recurs.

in speta dvs, nu stiu ce sa spun, nu stiu cum s-a pus problema, nu stiu ce hotarare s-a dat.
apelati la un avocat din orasul dvs sa va studieze actele si poate sa va si reprezinte in recurs.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.