Forum avocaţi > Civil

Ajutor..Urgent!! parasirea domiciliu conjugal si pretentii - Pagina 3

Start  1   2  3
 26-11-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Popescu a scris pe 25-11-2018:
Bună ziua. Pentru custodia în comun a minorului ce șanse as avea?. Menționez că soția nu lucrează și trăiesc 6 persoane în casa respectiva. Lucrează decât tatăl soției dar fără o carte de munca. Fetița avea tote conditile necesare de unde a plecat. Pe cale amiabila ia este de acord decât sa în vizitez minorul în weekend vacante și sarbatori. Eu as vrea măcar o săptămână când vin de la munca să pota sa vina fata la mine ori de cate ori vrea ea, însă soția nu este de acord fetița tine l-a amândoi și nu vreau să sufere.

Solicitați un program de vizitare care să asigure interacțiunea dintre dvs și copil. Ce vârstă are fetița ? Dacă are 10 ani este obligatoriu să fie ascultată dar și dacă are sub 10 ani instanța poate să o asculte dacă consideră necesar.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-04-2019
Vizitator
Bună ziua! Soțul meu a părăsit domiciliul de aproape 3 luni de zile și m-a lăsat singură la momentul respectiv cu un bebeluș de o lună jumătate. Acum copilul are 4 luni jumătate și nu prea se interesează de el. Mă amenință că îmi ia copilul. Aș vrea să știu dacă îl mai pot da în părăsire de domiciliu sau este prea târziu? Multumesc!
Răspunde
 16-04-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Andreea a scris pe 15-04-2019:
Bună ziua! Soțul meu a părăsit domiciliul de aproape 3 luni de zile și m-a lăsat singură la momentul respectiv cu un bebeluș de o lună jumătate. Acum copilul are 4 luni jumătate și nu prea se interesează de el. Mă amenință că îmi ia copilul. Aș vrea să știu dacă îl mai pot da în părăsire de domiciliu sau este prea târziu? Multumesc!

Din cele relatate, fapta sotului dvs nu intruneste elementele constitutive ale infractiunii de abandon de familie, in schimb dvs. aveti posibilitatea legala sa formulati o actiune in instanta prin care sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa sotului, exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-02-2020
Vizitator
Bună telespectatori, nu prea știu să-i mulțumesc suficient Lordului Zakuza pentru ceea ce mi-a făcut. Soția mea m-a ignorat și m-am întors la fostul său iubit în ultimele 4 luni. Dacă nu ar fi fost pentru intervenția Domnului Zakuza, nu aș fi primit înapoi soția mea. Vraja puternică a readus-o pe soția mea în 24 de ore. Puneți legătura cu Lordul Zakuza acum prin linia sa WhatsApp de la +1 740-573-9483 pentru mai multe informații.
Răspunde
 26-05-2020
Vizitator
Grăbește-te acum să-ți recuperezi fostul iubit / căsătoria de divorț în 48 de ore cu puterile magice ale Lordului Zakuza. WhatsApp acest număr +1 (740) 573-9483 pentru a obține o conversație cu Lordul Zakuza dacă ai nevoie de ajutorul lui.
Răspunde
 31-08-2020
Vizitator
Am o problema cu soția nea parasit zicând că pleacă la muncă în germania si ma lasat cu 3 copiii minori dar de cand a plecat nu ne mai cauta nea blocat pe rețele de socializare eu ce as pute sa fac as pute sa o scot din drepturile părintești cum si in ce fel mai mult ca sigur e cu alt cineva eu trebuie sa muncesc sami întrețin copiii ce as putea face
Răspunde
 31-08-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Constantinescu Ion a scris pe 31-08-2020:
Am o problema cu soția nea parasit zicând că pleacă la muncă în germania si ma lasat cu 3 copiii minori dar de cand a plecat nu ne mai cauta nea blocat pe rețele de socializare eu ce as pute sa fac as pute sa o scot din drepturile părintești cum si in ce fel mai mult ca sigur e cu alt cineva eu trebuie sa muncesc sami întrețin copiii ce as putea face

Formulați o acțiune de divorț și solicitați ca să exercitați autoritatea părintească în mod exclusiv, ca să puteți să decideți doar dvs în ce privește copiii.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-11-2021
Vizitator
Av.GERBER a scris pe 12-02-2017:
A solicitat tatal in cerere ca si cel de al treilea copil sa locuiasca tot la el ?

Pt ce perioada vreti sa plecati din tara ?
Răspunde
RăspundeStart  1   2  3
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.