Forum avocaţi > Civil

Sunt obligata sa platesc amenzile tatalui meu daca sunt curator?

26-08-2014
Vizitator
Tatal meu suferă de dementă vasculara, este internat intr-un centru de ingrijire (de la 1 aug 2012) iar eu sunt curatorul său de la momentul internarii (sentinta judecătorească) Cu doi ani inainte de momentul la care am fost declarată curator, a fost amendat (auto, tulburarea linistii publice) cu suma totale de 600 lei conform instiintarii/somatie cu titlu executoriu pe care am primit-o de la primarie la inceputul acestui an.
Sunt obligata sa platesc aceste amenzi? Ce se intâmplă dacă nu plătesc? Exista posibilitatea sa scap de plata amenzilor?
Casa in care a locuit tata mi-a fost donată, cu drept de uzufruct viager pentru el si mama. Mai are pe numele lui un autoturism.
Multumesc!
Răspunde
 27-08-2014
Bucuresti

puteti face o contestatie in care sa prezentati actele medicale.

Răspunde
 29-08-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu dvs tb sa platiti amenda in numele dvs si cu banii dvs pt ca nu este obligatia dvs.

Amenda ar tb sa o platiti in calitate de curator al tatalui, din veniturile tatalui.

Nicio legatura cu imobilul dvs.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-09-2014
Vizitator
Multumesc,
Cum pensia tatalui depaseste cuantumul cheltuielilor de intretinere in centrul de ingrijire, trebuie sa platesc, nu-i asa?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.