Forum avocaţi > Civil

Casa din chirpici cumparata la pret de BCA...

26-08-2014
Vizitator
Buna ziua.
Am si eu o problema la care as dorii cateva sfaturi va rog frumos.
Anul acesta in ianuarie am cumparat o casa la tara, in valoare de 47000 de euro.Casa arata ca noua finisaje bine lucrate, geamuri termopane,etc.Proiectul casei arata clar, casa din BCA, plus ca in curte este si un garaj din BCA netencuit si WC-ul din gradina care este construit peste fosa septica , tot din BCA.Toate acestea facandu-ma sa nu mai apelez la un expert pentru verificarea casei.Acum in vara am avut surpriza sa descopar ca toata casa este facuta din chirpici, aparand in unele zone crapaturi pe pereti.Marea mea problema este ca am facut contractul de vanzare-cumparare pe suma minima impusa de grilele notariale pe anul 2014, respectiv pe 20000 de euro iar restul de bani I-am dat direct in mana.Acum cand am realizat ca am fost pacalit cumplit...m-am gandit sa dau in judecata vanzatorul, dar singura dovada care as avea-o pentru totalul sumei de 47000 de euro este extrasul de cont din acea zi, pentru ca in actele de vanzare-cumparare figureaza doar suma de 20000 de euro.
Intrebarea mea este:Ce sanse de castig as avea in acest caz?
Va multumesc.
Răspunde
 27-08-2014
Bucuresti

puteti cere fie anularea contractului de vinzaare fie reductiunea pretului

Răspunde
 29-08-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Situatia este una foarte dificila si nu va este de foarte ajutor un raspuns dat pe un forum. Sunt foarte multe aspecte atat legate de pret cat si de viciile constructiei, dvs avand mai multe posibilitati legale de a actiona, fiecare cu costuri diferite si cu sanse diferite.

Cel mai bine ar fi sa consultati un avocat care sa va detalieze aceste optiuni.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.