Forum avocaţi > Civil

Vanzare

30-08-2014
Vizitator
Buna Ziua!
In era creditelor cu buletinul(2008) am facut doua credite la BT si OTP,precum si un imprumut la un camatar.Inainte de aceste credite aveam cumparat in ianuarie 2007, 3000 mp teren extravilan.Subliniez ca toate aceste credite au fost facute fara a garanta cu ceva.In 2009 nu am mai putut achita creditele si dobanda la camatar(care avea un act notarial prin care recunosteam datoria) intrucat am intrat efectiv in faliment personal nerecunoscut in Romania(unde doar persoanele juridice pot da faliment.).In timpul scurs de la data la care nu am mai putut achita ratele si pana in prezent am avut diverse discutii telefonice si am primit instiintari prin care eram somat sa achit acele datorii.Scotand un extras de carte funciara pentru informare in august 2014 am observat ca apar la rubrica Foaie de Sarcini doua somatii in vederea satisfacerii intereselor creditoarei din 14.06.2010-OTP Bank respectiv 06.07.2011 BT,precum si din 14.12.2011-camatarul PF. Cand voi putea vinde terenul daca nu rezolv cu aceste 3 persoane,cand se prescriu datoriile?Mentionez ca banii imi sunt necesari pentru plata chiriei apartamentului inchiriat pentru mama,intrucat apartamentul proprietate personala pe care-l detinea l-am pierdut in favoarea creditorilor firmei pe care o aveam si care a dat faliment in 2012!
Răspunde
 31-08-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
somatile sunt prin executor judecatoresc? daca nu ati platit din 2009 si nici nu s-au intreprins acte de executare silita impotriva dvs normal ar fi ca datoriile in 3 ani sa se prescrie DAR problema se complica daca datoriile au fost notate in CF.
este bine sa consultati un avocat din orasul dvs

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-09-2014
Vizitator
Buna Yiua!
Somatiile au fost inscrise in Cartea Funciara astfel:una de catre banca direct(OTP),una de catre executor Bancar(pentru BT),si una de catre Executor Judecatoresc(pentru camatar).Ce intelegeti prin acte de executare silita?. Nu s-a deschis nici un proces(daca asta se intelege),am verificat,prin care sa mi se solicite returnarea sumelor.
Va multumesc anticipat!
Răspunde
 03-09-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Normal acele somatii trebuiesc radiate din CF pt ca este perimata executarea daca ele nu au fost urmate de alte acte de executare impotriva dvs.

In plus pare a fi prescris si dreptul de a cere executarea silita impotriva dvs.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.