Forum avocaţi > Civil

Incalcare promisiune

19-09-2014
Vizitator
buna ziua . proces de succesiune , se incheie cu o tranzactie intre reclamant si parat cu promisiunea specificata si in tranzactie de A NU MAI AVEA NICI O PRETENTIE UNA DE LA CEALALALTA , DORINSU--SE ASTFEL STINGEREA LITIGIULUI AFLAT PE ROL. INTREBARE : daca s-a specificat acest lucru ca nu mai avem pretentii , este corect sa se imparta in alt dosar deschis acum la 6 luni de la semnarea tranzactiei ,un pasiv constand in inmormantarea defunctului ? acest pasiv a facut obiectul litigiului stins prin tranzactie dar nu l-am inclus si pe el in tranzactie intelegandu-ne verbal ca nu mai exista alte pretentii . este cu putinta sa se incalce promisiunea ? ce pot sa invoc in apararea mea care am cedat aproape totul tocmai pt ca nu am efectuat inmormantarea ? multumesc anticipat .
Răspunde
 22-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
aici este o problema prin faptul ca spuneti ca la acest aspect al cheltuielilor de inmormantare v-ati inteles verbal. sa stiti ca verbal nu are valoare. doar daca aveati scris-in sensul ca ar fi fost consemnata intelegerea in tranzactie atunci foloseati inscrisul ca proba.
nu va ramane altceva decat sa sustineti si sa demonstrati ca prin clauza cf careia partile nu mai au nici o pretentie una fata de cealalta, intra si aceasta pretentie referitoare la inmormantare

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-09-2014
Vizitator
spuneti ca ramane sa demonstrez acest lucru , dar cum ? daca ar fi sa cer anularea tranzactiei pt faptul ca am fost mintita ca nu mai avem pretentii si acum apar iar pretentii cu aceste cheltuieli , pretentii ce au compus acel dosar , cum sa procedez ? nu-mi mai permit avocat iar singura cum sa procedez pt a convinge instanta ? multumesc.
Răspunde
 24-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
sa fin realisti: in tara asta, f putin probabil, aproape imposibil sa razbateti intr-un proces, neaparat de un avocat. poate asa, sa apelati la un avoat care sa va spuna inainte de fiecare termen, ce sa faceti, cum sa procedati dar si asa,avocatul trebuie sa studieze actele pt a lua decizia corecta in vederea indrumarii dvs

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-09-2014
Vizitator
doamna avocat daca v-as spune ca am avut avocat in dosar , a fost platit cu 3000 lei pt un proces incheiat la primul termen cu acea tranzactie . acel avocat nu m-a sfatuit nimic , daca doream sa-l intreb ceva singurul lucru pe care mi-l spunea era '' stai linistita ca stiu ce am de facut ''. asa am ajuns sa semnez tranzactia fara includerea pasivului . deci acum intelegeti de ce ma sfatuiesc cu dumneavoastra ?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.