Forum avocaţi > Civil

Refuzul copilului sa mearga la tata

20-02-2013
Vizitator
am divortat am un copil de 5 ani fostul sot a obtinut program vizitare minor dar copilul refuza sa mearga la el fiind foarte speriat de comportamentul urat al fostului vine beat face scandal copilul asista la toate astea acum cat si in timpul casatoriei,am facut reclamatii la politie,are doar amenzi neplatite atat,am incercat sa discut amiabil cu el nu am avut nici un rezultat,am inteles ca poate veni cu executorul judecatoresc,ce pot face eu in situatia asta?am inteles ca daca copilul nu vrea sa mearga nu il poate obliga dar ma obliga pe mine sa-i platesc tatalui 100 lei pe zi cu fiecare zi intarziata in care nu merge copilul la el?e posibil asa ceva?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.