Forum avocaţi > Civil

Obtinere receptie efecturare lucrari (constructie balcon)

23-09-2014

in august 2010 am cumparat un apartament care avea executat un balcon (cu proiect , tot ce*i trebuie dar cu autorizatia de constructie expirata din februarie 2010) . tot in august , s-a deplasat la fata locului arhitectul care a facut proiectul si a constatat lucrarea cu propunere de efectuarea receptiei. Tot in 2010 am depus la primarie acest act dar nu m*am mai prezentat sa ridic actul. Intre timp, trebuie sa vand apatamentul si nu i se poate face cadastrul cu balconul pentru ca nu am acest act de finalizare a lucrarilor iar la primarie nu exista nicio urma ca as fi depus ceva acolo (am fost si am verificat). mi s-a spus ca din cauza faptului ca am avut autorizatia expirata inca de cand am cumparat apartamentul eu trebuie acum sa fac proiect din nou si sa o iau de la capat. Cum as putea sa rezolv situatia? Balconul exista, proiectul exista, proprietarul de la care am luat apartamentul e mort - ma rog, am luat de la mostenitorii lui (inca dinainte de a cumpara noi apartamentul)
Răspunde
 24-09-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
ce dovada aveti ca ati depus actul la Primarie? treebuie sa probati cu o dovada de depunere. primariile pot fi mari pierzatoare de acte

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.