Forum avocaţi > Civil

Indicare eronata a termenului de apel de catre judecator

01-10-2014
Vizitator
buna ziua va rog respectuos ajutati-ma...am primit o hotarare in care scria ca pot face apel in 30 de zile...cauza mea fiind pe vechiul cod civil si in realitate conform legii eu aveam doar 15 zile in care puteam sa-mi exercit calea de atac, dar ce vina am eu daca pe hotarera doamna judecatoare a scris clar ,,Cu drept de apel in 30 de zile,,?! Caut ceva PRACTICA JUDICIARA in favoarea mea, e un proces foarte important cu o valoarea mare ofer atentie consistenta celui care imi va gasii ceva practica judiciara ...sau o idee care e realista. Cu deosebit respect Daniel
Răspunde
 01-10-2014
Bucuresti

verificati legea aplicabla in momentul inceperii litigiului

Răspunde
 01-10-2014
BUCURESTI

Codul Civil nu are legatura cu termenele de apel. Poate va referiti la Codul de Procedura Civila.

Daca v-ati exercitat dreptul de apel in termenul de 30 de zile, sunt sanse considerabile pentru o repunere in termen daca judecatorul v-a indicat intr-adevar in mod gresit termen de 30 de zile cand de fapt era de 15.

Avocat in Baroul Bucuresti
Răspunde
 01-10-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Dețin o astfel de hotărâre judecătorească-definitivă. Mă puteți contacta pe e-mail la asurdescu@gmail.com.

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.