|
01-10-2014 |
 | Andreea Vizitator |
| Acum o luna jumatate,am luat un credit de 1200 ron doar cu buletinul si o adeverinta de salariat.Urma sa platesc cate 80 de ron in fiecare saptamana timp de 6 luni.Am platit dar foarte putin pentru ca nu am facut fața datoriei.Inca de atunci,cei care mi-au acordat creditul ma cauta acasa,la munca,ma ameninta....etc.Nu am nicio proprietate pe numele meu.Vreau sa stiu daca ma pot obliga sa le platesc sau sa imi faca ceva apeland la lege.(Inchisoare sau amenzi) | |
|
|
|
23-10-2014 |
| Presupun ca, ati contractat creditul de la o instututie de credit autorizata.Daca nu aveti bunuri mobile sau imobile pe numele dvs.va poate pune poprire pe veniturile pe care le realizati la locul de munca.Conf.art.728(1) lit.b) NCPC poprirea poate ajunge pana la 1/3 din venitul net lunar.Nu se pune problema raspunderii penale sau contraventionale, fiind un raport juridic civil,doar daca ati declarat in fals bunuri mobile sau imobile care nu va apartin,ptr.a obtine creditul. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
17-01-2015 |
 | Dana ionescu Vizitator |
| Buna In 2006 am must in card debt credit de la Ing in valoare de 7000 lei. Din 2012 nu am mail platit mimic la acest card, si ma tot suna de la Kruk ca sa platesc. Din moment ce eu nu am mai achita nimic din 2012, imi pot face ceva cei de la firma de recuperare, a avand in vedere ca au trecut 3 ani de la ultima plata si can acest card de credit a cost contractat in 2006 ? Multumesc | |
|
|
|
17-01-2015 |
| daca au stat cuminti mai mult de 3 ani de la ultima plata si nu au intreprins masuri de intrerupere a cursului prescrierii datoriei, puteti pe calea contestatiei la executare sa invocati prescrierea datoriei dvs. nu stim exact daca va vor face procedurile de executare. societatea Kruk nu are ca obiect de activitate, recuperari creante | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
18-01-2015 |
| KRUK nu se ocupa de executari silite,acestea se pot face exclusiv prin intermediul executorilor judecatoresti.Termenul de prescriptie este de 3 ani,se prescrie dreptul de executare silita in 2015,dar, trebuie sa aveti in vedere si luna. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
18-01-2015 |
| KRUK si altele ca ea, nu pot face nimic in vederea recuperarii de datorii. astfel de firme trebuie sa apeleze la avocati sau executori judecatoresti - dupa caz. Este bine de stiut ca obiectul lor de activitate nu cuprinde astfel de activitati. Nu va mai speriati de amenintarile lor! | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
05-11-2015 |
 | Freddie Onofrei Vizitator |
| ..cu stima va salut, problema: am o poprire pe card la ING Bank...ptr o datorie la Aquatim,apa...,imi vor intra pe card pana in finele anului curent suma de 2000 lei....cat procent au dreptul sa imi ia din aceasta suma ???? (...DATORIA ESTE DE 2800 LEI ), SI VA MULTUMESC TARE MULT ,ANTICIPAT ! | |
|
|
|
05-11-2015 |
| Datoriile , potrivit Noului Cod Civil nu se mai prescriu asa usor ( nu mai scapati de ele - in termeni populari) ca in conditiile vechiului cod, fiind suficienta si o simpla notificare prin posta cu scrisoare recomandata si continut declarat ca sa fie intrerupt termenul. Sfatul meu e sa va platiti datoria , daca nu aveti de gand sa platiti in viitor o suma de 20-30 ori mai mare , in conditiile in care nu doriti sa plecati din tara sa va pierdeti urma. | |
|
|
|
05-11-2015 |
 | Freddie Onofrei Vizitator |
| ...NUUU,NU PLEC DIN TARA ,AM DE GAND SA PLATESC DATORIIA,SUNT SOMER NEINDEMNIZAT,MAI SUNT 3 PERSOANE IN ACEASTA CAUZA...DE ACEEA V-AM INTREBAT DACA IMI VOR LUA TOTI BANII SAU UN PROCENT DIN EI !!! inca odata muuultumesc ,cu stima !!! | |
|
|
|
17-11-2015 |
| Conform art.729(1)b) NCPC va poate retine pana la o treime din venitul net lunar. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |