Forum avocaţi > Civil

Disputa casa parinteasca

02-10-2014
Vizitator
Buna ziua.
As avea si eu o intrebare in legatura cu casa parinteasca si cu bunurile lasate de parinti.
Dupa moartea parintilor au ramas in urma 3 copii (2 barbati si o femeie). La cativa ani de la trecerea in nefiinta a parintilor unu dintre copii a murit. Sotia acestuia s-a dus la tara si a vandut cam toate bunurile care aveau valoare fara stirea mea si a surori.
Ce este de facut ca sa recuperez macar o parte din bunuri parintilor mei? Unele au fost date prin comuna.
Politia nu poate sa le confiste deoarece au fost vandute fara acordul nostru?
Am depus plangere la politie si a zis ca sunt bunuri comune si se scade cand o sa facem succesiunea (nu avem o succesiune facuta).

Multumesc.
Răspunde
 02-10-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
faceti succesiunea asupra bunurilor parintilor fie notarial, fie pe cale judecatoreasca. puteti cere prin instanta, sa va plateasca partea ce vi se cuvine din vanzarea bunurilor parintilor

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-10-2014
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns. Unele dintre bunuri au mai mult valoare sentimentala si de aceea vreau sa le recuperez. Am vreo sansa sa le recuperez? Politia are vreo putere sa ia bunurile care sunt inca la persoane cunoscute? Multumesc
Răspunde
 03-10-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu asa se rezolva. cea care a vandut poate sa rezolve prin rascumparare, greu ....
ei ii puteti face plangere penala pt fapta de instrainare a bunurilor mostenitorilor

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-10-2014
Vizitator
Buna,vreau sa-mi raspundeti la o intrebare.Lucrez vanzatoare la un magazin de 1 an si 4 luni si patronii vor sa inchida magazinul,adica sa inchida afacerea,peste cateva luni.In cazul in care raman insarcinata in urmatoarele luni pana sa inchida magazinul,eu mai beneficiez de concediu de maternitate platit?Ce ar trebui sa fac intr-o astfel de situatie?Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.