Forum avocaţi > Civil

Probleme de moralitate

12-10-2014
Vizitator
Acum cativa ani fratele meu a intrat in conflict cu partenerul lui de afaceri. Asa ca sa gandit cine sa-l inteleaga. Fuga la frate, care plin de compasiune si de buna credinta a mers la doua banci (Raifaissen si Transilvania si cred ca in intelegere (o sa vedeti mai incolo de cezic " intelegere")), a iscalit sotia mea doua bilete la ordin unul la prima de 160.000 lei si celalalt de cca 40.000. Marturisesc ca nu cunosteam ce inseamna un bilet la ordin, pentruca in fata reprezentantilor bancilor si fara ca ei SA MA AVERIZEZE cumva, fratemiu ma asigura ca sumele pe care el le-a ridicat si le-a folosit numai el vor fi platite de firma lui ,bla ,bla , bla. Dupa cativa ani a dat faliment si-a vandut firma cuiva fara sa stiu si tocmai cele 2 bilete la ordin nu le-a nominalizat pe documentele de vanzare. Drept pentru care nemaiplatind imprumutul bancile s-au indreptat impotriva sotiei mele, obligando prin hotarari judecatoresti sa achite ea imprumutul. Neavand cum, i-au pus poprire pe salariu in cumul de jumatate de salariu timp de mai mult de 10ani. Exista vreo sansa sal facsa plateascasau am ramas un fraier. Multumesc pentru un eventual raspuns.
Răspunde
 13-10-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
fratele dvs nu detine bunuri pe numele lui?

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2014
Vizitator
nu mai are, a divortat fictiv de nevasta in urma cu cativa ani, a lasat toate bunurile pe numele ei, dar continua sa locuiasca impreuna la aceeasi adresa.
Răspunde
 14-10-2014
Vizitator
Puteți cere fratelui dvs, în instanță, doar echivalentul ratelor pe ultimii 3 ani, plus cele ce le veți achita în cursul procesului, printr-o acțiune în regres - ideea este să și aveți ce executa, să nu pierdeți timpul și banii degeaba cu judecățile...
Răspunde
 14-10-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
si asa daca se constata ca au divortat fictiv numai ca sa-si protejeze bunurile, puteti incepe o actiune impotriva lui dar cu foarte mare greutate, mult de munca si fara probe certe putine sanse

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-10-2014
Vizitator
Multumesc foarte mult ca ati avut timp sa ma consiliati, banuiam ca am o soarta de fraier fiind un om foarte bun la suflet, situatie care a fost exploatata si de altii. Oricum imi deplang soarta si ma multumesc ca inca mai vietuiesc.
Cu multa stima.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.