Forum avocaţi > Civil

Stingerea unui contract de ipoteca legala

19-10-2014
Vizitator
Ma numesc Virgil si vin la dvs. cu urmatoarea problema dar nu inainte de a ma scuza pentru acest deranj...
Am sa incerc sa fiu cat mai scurt si la obiect!
In anul 1999 am plecat in Israel pe motiv de munca prin firma S.C."ORWALSAM TRADING"S.R.L.(una din firmele lui Nati Meir).Pentru a putea pleca in Israel,a trebuit(mi s-a impus) sa-mi fac o "Procura Speciala" prin care parintii mei au semnat un "CONTRACT DE IPOTECA",in favoarea S.C."ORWALSAM TRADING"S.R.L.(administrator NATI MEIR)-Bucuresti,asupra imobilului proprietate personala.
Ajunsi(eram o echipa de 15 muncitori),in Israel,dupa ce am trecut de vama,ni s-au luat pasapoartele si ne-au imbarcat intr-un autobuz urmand sa mergem sa ne cazam.Ajunsi la fata locului,printre munti,ne-au cazat in containere insalubre,nerespectand nici o norma de igiena,...etc,etc.Am muncit 2 sau 3 luni(nu-mi amintesc exact) la aceasta firma,dupa care am plecat sa muncesc la negru,nereusind sa ma acomodez conditiilor mizere pe care trebuia sa le suport.In primavara anului 2002,m-am intors acasa de bunavoie!Problema mare este ca...parintii mei au vandut acest ap.fratelui meu si...citez din contractul de vanzare-cumparare..."noi,vanzatorii,garantam pe cumparator impotriva oricarei evictiuni totale sau partiale,conform art.1695 din Codul civil si impotriva viciilor,conform art.1707 din Cod civil.De asemenea garantam pe cumparator ca apartamentul pe care il vindem nu este sechestrat sau ipotecat,asa cum rezulta din extrasul de carte funciara nr.xxxxx eliberat de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara cu exceptia ipotecii legale notata in partea a III a cartii funciare,in baza actului autentificat sub nr.xxxx,1999 la Biroul Notarului Public,Vladica Ratiu Gheorghe,in favoarea S.C."ORWALSAM TRADING"S.R.L.Bucuresti,sarcina care,in baza prezentului contract de vanzare-cumparare,va fi preluata de cumparatorul XYZ...
INTREBAREA MEA:CE SE POATE FACE PENTRU A STERGE ACEST CONTRACT DE IPOTECA?
In speranta unui eventual raspuns,va multumesc dorindu-va o zi buna!
Răspunde
 19-10-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Se poate "sterge" aceasta ipoteca numai printr-o actiune in instanta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-10-2014
Vizitator
Merci pentru raspuns!...Se poate da un pret informativ cam cat m-ar costa aceasta instata?Merci!
Răspunde
 26-01-2015
Vizitator
Buna ziua,

Ma confrunt si eu cu aceasi problema, tatal meu a plecat in Israel prin intermediul Nati Meir si am aflat de curand de aceasta ipoteca.
Intrebarea mea, ai reusit sa ajungeti la solutionarea problemei si stergerea ipotecii pe casa?

Imi puteti recomanda o solutie?

Multumesc!
Răspunde
 16-12-2016
Vizitator
Orwalsam trading srl-Nati Meir
+972-547777942
+972528677575
Răspunde
 26-01-2018
Vizitator
MA NUMESC BUJOR NECULAI, DIN BUCURESTI, TEL. 0722204613. SUNT REPREZENTANTUL DOMNULUI NATI MEIR IN ROMANIA SI IMPUTERNICIT DE CATRE ACESTA SA RIDIC IPOTECILE DE PE CASELE SI APARTAMENTELE IPOTECATE IN FAVOAREA S.C. ORWALSAM TRADING S.R.L BUCURESTI. VA ROG SA MA CONTACTATI,
Răspunde
 31-03-2018
Vizitator
Contra carei sume ?
Răspunde
 10-04-2018
Vizitator
+972528677575
+972532773057
Nati Meir
Israel
Răspunde
 10-04-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Din cate stiu, Nati Meir, la acest moment este arestat.
Cel mai indicat ar fi sa contactati un avocat, decat sa sunati la un numar de telefon, la care nu aveti siguranta ca va raspunde chiar Nati Meir.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.