Ma numesc Virgil si vin la dvs. cu urmatoarea problema dar nu inainte de a ma scuza pentru acest deranj... Am sa incerc sa fiu cat mai scurt si la obiect! In anul 1999 am plecat in Israel pe motiv de munca prin firma S.C."ORWALSAM TRADING"S.R.L.(una din firmele lui Nati Meir).Pentru a putea pleca in Israel,a trebuit(mi s-a impus) sa-mi fac o "Procura Speciala" prin care parintii mei au semnat un "CONTRACT DE IPOTECA",in favoarea S.C."ORWALSAM TRADING"S.R.L.(administrator NATI MEIR)-Bucuresti,asupra imobilului proprietate personala. Ajunsi(eram o echipa de 15 muncitori),in Israel,dupa ce am trecut de vama,ni s-au luat pasapoartele si ne-au imbarcat intr-un autobuz urmand sa mergem sa ne cazam.Ajunsi la fata locului,printre munti,ne-au cazat in containere insalubre,nerespectand nici o norma de igiena,...etc,etc.Am muncit 2 sau 3 luni(nu-mi amintesc exact) la aceasta firma,dupa care am plecat sa muncesc la negru,nereusind sa ma acomodez conditiilor mizere pe care trebuia sa le suport.In primavara anului 2002,m-am intors acasa de bunavoie!Problema mare este ca...parintii mei au vandut acest ap.fratelui meu si...citez din contractul de vanzare-cumparare..."noi,vanzatorii,garantam pe cumparator impotriva oricarei evictiuni totale sau partiale,conform art.1695 din Codul civil si impotriva viciilor,conform art.1707 din Cod civil.De asemenea garantam pe cumparator ca apartamentul pe care il vindem nu este sechestrat sau ipotecat,asa cum rezulta din extrasul de carte funciara nr.xxxxx eliberat de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara cu exceptia ipotecii legale notata in partea a III a cartii funciare,in baza actului autentificat sub nr.xxxx,1999 la Biroul Notarului Public,Vladica Ratiu Gheorghe,in favoarea S.C."ORWALSAM TRADING"S.R.L.Bucuresti,sarcina care,in baza prezentului contract de vanzare-cumparare,va fi preluata de cumparatorul XYZ... INTREBAREA MEA:CE SE POATE FACE PENTRU A STERGE ACEST CONTRACT DE IPOTECA? In speranta unui eventual raspuns,va multumesc dorindu-va o zi buna! |
|