Forum avocaţi > Civil

Imi pot pierde copilul?

19-10-2014

Buna ziua, numele meu este Carmen, si sunt mama unei fetite de 10 ani si a anui baiat de 25. Locuiesc in Anglia de aproape doi ani, cu fiul meu. Recent l-am chemat si pe sotul meu cu fiica mea, sa fim impreuna pe perioada pe care o mai am de stat aici, 1-2 ani. Pe parcursul primului an, am fost in tara in vizita de 4 ori, iar fiica mea a petrecut vacanta de vara a anului trecut la mine. Ei doi au fost la mine in vizita de 2 ori, cu exeptia ultimei dati, cand au venit ca sa ramana definitiv. Prin aceasta am dorit ca fiica mea sa stea cu ambii parinti, iar familia sa fie reunita. Am sperat in acest fel ca sotul meu nu ma va mai acuza de infidelitate si va vedea cu ochii lui ca nu se intampla nimic de acest gen. M-a acuzat de infidelitate, fara niciun temei, toata viata, dar de cand am plecat din tara, lucrurile au degenerat din ce in ce mai tare, denigrandu-ma in fata fiicei mele, a prietenilor, vecinilor, rudelor, fostilor colegi de serviciu, practic oricui avea cateva minute sa vorbeasca cu el. Fiica mea putea citi toate mesajele de pe skype pe care el mi le adresa, in care eram jignita , umilita si denigrata la ultimul nivel, era martora la discutiile sale cu alte persoane, sau eram denigrata in fata ei, a fost santajata emotional, sa nu vorbeasca cu mine, daca vrea sa o trimita la mare, etc. De cand a venit aici au inceput scandalurile si mai puternic, am fost amenintata cu mutilarea, privata de somn, fiica mea s-a speriat cand a vrut sa ne loveasca, Ii spunea fiicei mele sa-i faca loc in pat ca el sa se poata culca cu mine. Cand am realizat ca asa nu se mai poate si i-am spus sa plece acasa, a amenintat ca odata ajuns in Romania, va cere repatrierea fiicei mele in baza procurii de calatorie, unde scrie ca copilul este venit in vizita, si ca eu am oprit-o abuziv. Fiica mea este fericita la scoala aici, si are nevoie de liniste, isi doreste sa strea cu mine. Ce pot risca in acest caz, ce actiune trebuie sa iau sa nu imi pierd copilul si sa impiedic ca ea sa se intoarca in acel mediu abuziv , instabil si nesanatos?
Răspunde
 19-10-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Formulati cerere de divort si solicitati stabilirea domiciliului minorei la dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-10-2014
Vizitator
Nu exista alta metoda? Deoarece în primul rand nu am certificatul de căsătorie aici iar dacă ma duc în România el nu mi-l va da. Eu nu îmi îmi doresc altceva decât să îmi pun copilul la adăpost de a deveni unealta de șantaj și de a-mi lua aceasta grija de pe inimă
Răspunde
 20-10-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Mergeti la autoritatea tutelara din Marea Britanie si aratati cazul dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.