Buna ziua, numele meu este Carmen, si sunt mama unei fetite de 10 ani si a anui baiat de 25. Locuiesc in Anglia de aproape doi ani, cu fiul meu. Recent l-am chemat si pe sotul meu cu fiica mea, sa fim impreuna pe perioada pe care o mai am de stat aici, 1-2 ani. Pe parcursul primului an, am fost in tara in vizita de 4 ori, iar fiica mea a petrecut vacanta de vara a anului trecut la mine. Ei doi au fost la mine in vizita de 2 ori, cu exeptia ultimei dati, cand au venit ca sa ramana definitiv. Prin aceasta am dorit ca fiica mea sa stea cu ambii parinti, iar familia sa fie reunita. Am sperat in acest fel ca sotul meu nu ma va mai acuza de infidelitate si va vedea cu ochii lui ca nu se intampla nimic de acest gen. M-a acuzat de infidelitate, fara niciun temei, toata viata, dar de cand am plecat din tara, lucrurile au degenerat din ce in ce mai tare, denigrandu-ma in fata fiicei mele, a prietenilor, vecinilor, rudelor, fostilor colegi de serviciu, practic oricui avea cateva minute sa vorbeasca cu el. Fiica mea putea citi toate mesajele de pe skype pe care el mi le adresa, in care eram jignita , umilita si denigrata la ultimul nivel, era martora la discutiile sale cu alte persoane, sau eram denigrata in fata ei, a fost santajata emotional, sa nu vorbeasca cu mine, daca vrea sa o trimita la mare, etc. De cand a venit aici au inceput scandalurile si mai puternic, am fost amenintata cu mutilarea, privata de somn, fiica mea s-a speriat cand a vrut sa ne loveasca, Ii spunea fiicei mele sa-i faca loc in pat ca el sa se poata culca cu mine. Cand am realizat ca asa nu se mai poate si i-am spus sa plece acasa, a amenintat ca odata ajuns in Romania, va cere repatrierea fiicei mele in baza procurii de calatorie, unde scrie ca copilul este venit in vizita, si ca eu am oprit-o abuziv. Fiica mea este fericita la scoala aici, si are nevoie de liniste, isi doreste sa strea cu mine. Ce pot risca in acest caz, ce actiune trebuie sa iau sa nu imi pierd copilul si sa impiedic ca ea sa se intoarca in acel mediu abuziv , instabil si nesanatos? |
|