Forum avocaţi > Civil

Devenit girant CARP fara a semna contract

20-10-2014
Vizitator
Buna!

Cazul ii a bunicii mele, care saptamana trecuta a primit o notificare, in care este instiintata ca este giranta la o vecina, care a luat un credit de 1500RON de la CARP si nu a platit ratele. Din notificare reiese, ca suma respectiva a fost luat in data de 23 decembrie 2013, si nu a fost platita nici-o rata pana in ziua expedierii a notificarii, si este dat un termen de 15 zile de a achita suma respectiva de 1500RON de bunica.

Din discutii, si certuri am aflat, ca de fapt bunica mea nici nu a semnat contractul, nici nu era de fata cand acesta era semnat.

Vecina, cine a luat creditul, a cerut cuponul de pensii, si a inventat povesti, ca nu trebuie sa mearga cu ei la CARP, si nu va fi girant etc etc iar cum bunica nu stia mai bine, a avut incredere, si i-a dat cuponul de pensii. Doamna respectiva a adus o alta doamna cu ea la CARP care a semnat in locul, si in numele bunicii mele. Ma gandesc ca acesta avea pe cineva acolo, in momentul in care nu s-a verificat identitatea persoanei care semna (cred eu)

Astept cu nerabdare sfatul Dvs pentru ca daca pana acum in 10 luni nu au platit nimic din suma respectiva, nu vor plati nici in zilele astea.

Va multumesc!
Răspunde
 20-10-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Va trebui sa formuleze plangere penala impotriva doameni respective si totdeodata contestatie la executare; in caz contrar, i se va pune poprire pe pensie pana la recuperarea sumei.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-10-2014
Vizitator
Multumesc pentru raspuns
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.