Buna ziua, As dori sa descriu situatia mea actuala, cu rugamintea de a ma ajuta cu informatiile si sfaturile dvs. si anume: -Credit de nevoi personale, fara ipoteca, eu titular, fostul sot coplatitor, luat in iunie 2008, achitat la zi pana in 2011 si la presiunile bancii m.ai achitat 2 rate in decembrie 2011 si ianuarie 2012, valoare 54.000 lei. -Creditul investit in totalitate in casa fostului sot, titular mama lui, fara succesiune, noi divortand in august 2001. -In 2013 am plecat de la domiciliul respectiv, in alta localitate, judet, datele mele din contractul de credit fiind altele9nume, domiciul, angajator). -In 2013 am fost anuntata telefonic de Kruk ca am la ei aceasta datorie, dupa cesionarea cec bank.Nu am primit nici o instiintare nici de la banca nici de la aceasta firma.Nu am semnat nimic cu ei. -In 16 septembrie 2014 am vazut pe portalul instantei de la vechiul meu domiciliu cererea de incuviintare a executarii silite admisa. -Daca executorul judecatoresc cu competenta in acea zona m-a instiintat la vechiul domiciliu,nu am cum sa intru in posesia plicului. -Nu am bunuri pe numele meu, iar noului angajator am solicitat plata drepturilor salariale prin caserie.Zilele acestea cand mi.am inchis contul si cardul de salarii mi s.a spus ca am poprire la banca, noroc ca facusem toate demersurile,debitul actual fiind de…68.000 lei…! Cat va m.ai dura pana mi se va pune poprire pe salariu…?O sa fiu instiintata la locul de munca? M.ai pot face contestatie la executare sau…poprire?Cat ma costa in conditiile actuale? unde va trebui sa depun contestatie, unde s.a judecat dosarul sau la actualul domiciliu? Exista posibilitatea ca bunurile actualului sot sa fie afectate…??Sunt dezorientata total, pentru ca…ajungi sa platesti pentru ce nu este al tau, asta in conditiile in care iti doresti stabilitate in familie…! Astept sprijinul dvs. Multumesc din suflet! |
|