| Theodor Constantinescu Vizitator |
| Multumesc pentru promtitudine. Imediat va scriu direct, deocamdata doar materialul "brut" al Mizeriilor Imunde deversate pe Forumul online. La experienta domniei voastre veti "sti" imediat CE si CUM cu acesta, ca afara de nerusinare suburbana groasa, are si anume "ordonante". Deci, va pun in garda dintru inceput ca a deversat Mizeriile "bazat" ocult, pe "Oameni" GREI din Structurile Sistemului Imunitar Statal, direct vorbind la Ordinul acestora si care sistem, pe fondul lipsei de autoritate labartata peste Romania de 25 de ani, este folosit de UNII-Din-Sistem ca instrument de razbunare privata ... Oricum, fie ca ma veti lamuri, macar, fie va veti deroba - ceea ce pot intelege si de aceea procedez astfel, franc de la inceput - lectura acestor calomnii, insulte, acuzatii gratuite si care, oricum au aparut public pe Froumul Online in chestiune, nu mai poate strica nimanui. Veti mai vedea inca o mizerie umanoida dintre prea multele care se manifesta liber in Spatiul Mioritic, de 25 de ani si deloc aleatoriu, ba chiar bine programate. Mai adaug faptul ca acest incident programat este ultimul dintr-o serie inceputa in urma cu 12 ani, ca urmare a faptului ca eu si sotia mea am salvat practic - sau, macar am initiat salvarea Bibliotecii Nationale de la o desfiintare de facto, Romania fiind singura tara din Lumea Civilizata care nu are o Biblioteca Nationala functionala, nici acum. Este sabotata ocult, inca din 1836, impartial, mioritic dar condus din AFARA sub toate Regimurile "Politice" scurse tot din AFARA peste Capul de Locuitor Roman ... Chiar daca factorii de decizie DIN Romania stiu de ani de zile situatia, afecteaza ca totul este prefect, arumentand ca "Uite, noua Cladire a BNaR de vis a vis de Tribunal !" Nu este functionala in sensul Legii Bibliotecilor Publice si rangului si atributiilor de Biblioteca NATIONALA, este in mod real - dar bagat sub presul iresponsabilitatii - sub nivelul unei Biblitoeci Judetene ... Este ca o insecta de la Muzeul Antipa ... Zici ca acum zboara, dar ea este "moarta", de peste o suta de ani ... Biblioteca Nationala este aproape moarta - in Moarte Clinica - de mai muti ani, de 178 de ani. Ca urmare a demersului nostru NAIV in Mioritica, de 12 ani familia nostra noi, parintii si patru copiie ste sabotata in TOT ce face, subtil, perfid, cu pasi mici ca UDMERE-u', si in Romania, si in Occident, ba chiar si in Asia unde avem trei baieti ... Prin INTOX la Vase Rele sau indiferente sau naive din Sistemele Imunitare de acolo, din cele doua zone mentionate, afara de Romania, unde "se danseaza in familie". S-a incercat si eliminarea noastra fizica pe trecerea de pietoni in 18 Noiembrie 2010. S-a facut "Totuu', To'arasi !" dupa acea data ca sa ne stingem incet, sufocati de bani putini, tocmai prin blocajul TOTAL de 12 ani, in special economic, ca sa apar ASA cum se "vede" - FALS ! - in postarile aceluia ! ASTA este parerea "Baietilor" (RAI) DIN-Sistemul Imunitar Romanesc, intinsa si susurata tuturor celor cu care intram in contact si in Romania, si in Afara ... Inca odata multumesc de atentie si indiferent daca veti fi interesat sau nu, astept reactia domniei voastre. Chestiunea deci, nu este doar in civil, are si reverberatii relativ la Libertatea si Demnitatea OM-ului, atat de clamate si insistent predate NOUA, Romanilor de catre Dascalii Externi intru Damacratie REALA si pe care vreau sa ma sesizez cu aceste Mizerii on Twelve Years Old ... Mai mult, se pare ca este vorba si de o discriminare etnica, desi eu sunt Roman Autentic prin educatie, de copil si asumare libera a mentalitatii autentic romanesti ... Sunt fiu natural al mamei mele, Victoria Constantinescu, in prezent decedata, din 1999, eu fiind nascut in 1945, etnica romana din spita veche de mosneni valceni. Dar, "Baietii" avand acces la Dosarul meu au tras pe cestia asta, tot in stil cocalar specific al UNORA dintre ei ... Ma mir, la final, DE CE tolereaza asta, ceilalti din Sistem, cam putini, se pare, de 12 ani ... Sa persecuti cocalar o asemenea familie, pentru ca au salvat BNaR in 2002 este un exemplu clar al Situatiei Romaniei. Pentru ca nu suntem singurii si nici cel mai rau patiti ... Parerile, alterate de rautate, prostie si lipsa de educatie minimala, ale 'UNORA dintre "Baieti" apar in toata Duhoarea GREA, dospita a "Acoperitului" ... :) din Redactia Forumului Online ... :) Cu stima, Theodor Constantinescu | |
|
|